17/6/17

Όταν οι Εβραίοι γίνονται….. Γερμανοί βρικόλακες.

Το πρωί της 17ης Ιουνίου το 1939, αποκεφαλίστηκε δημόσια στο Παρίσι ο κατ΄ εξακολούθηση δολοφόνος Ευγένιος Βάιντμαν.

Ο Ευγένιος Βάιντμαν, ήταν Εβραίος και γεννήθηκε το 1908 στην εβραικρατούμενη Φραγκφούρτη, αλλά παραστράτησε.
Το 1927 μπήκε στη φυλακή Saarbrücken για ληστεία. Εκεί έμεινε 5 χρόνια.
Στη «Μπουζού» γνώρισε δύο άλλους εβραίους κακοποιούς τον Roger Million και τον Jean Blank με τους οποίους όταν αποφυλακίστηκαν δημιούργησαν την εταιρεία των δολοφόνων. Στη φυλακή γνώρισαν και έναν άλλο Εβραίο τον Fritz Frommer που τον δολοφόνησαν στις 22 Νοεμβρίου 1938 στο Παρίσι.

Οι κατατρεγμένοι Εβραίοι, λόγω της Χιτλερικής απειλής πέρασαν στην δημοκρατική Γαλλία και άρχισαν να απαγάγουν πλούσιους τουρίστες που επισκέπτονταν τη Γαλλία για να κλέψουν τα χρήματά τους.

Τον Ιούλιο του 1937, ο Βάιντμαν γνώρισε την 22χρονη Εβραία από τη Νεα Υόρκη Jean De Koven, που επισκεπτόταν τη θεία της Ida Sackheim στο Παρίσι, και της συστηθηκε σαν Ζιγκφριντ. Τον επισκέφτηκε στη Βίλλα του, «σε μια μαγευτική τοποθεσία κοντά σε ένα διάσημο αρχοντικό που ο Ναπολέων έδωσε στη Τζοζεφίν». Κατά τη συνάντησή τους ο Βάιντμαν τη στραγγάλισε και την έθαψαν στον κήπο της βίλας. Μαζί της είχε 300 φράγκα σε μετρητά και 430 δολάρια σε ταξιδιωτικές επιταγές, που τις εισέπραξε η ερωμένη του Million.
Μετά στην θεια της Sackheim έλαβε μια επιστολή και της ζητούσαν 500 δολάρια για να επιστρέψουν την ανηψιά της.

Την 1η Σεπτεμβρίου 1937 , ο Βάιντμαν προσέλαβε έναν οδηγό για να τον μεταφέρει στη Γαλλική Ριβιέρα, και τον πυροβόλησε στον αυχένα κλέβοντας το αυτοκίνητο και 2500 φράγκα.
Η επόμενη δολοφονία έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου.
Ο Βάιντμαν σκότωσε στο δάσος του Φοντενεμπλό μια ιδιωτική νοσοκόμα, και πάλι με μια σφαίρα στο σβέρκο . Της πήραν 1400 φράγκα και διαμαντένιο δαχτυλίδι της.
Στις 16 Οκτωβρίου, ο Million. και ο Βάιντμαν διοργάνωσαν μια συνάντηση με ένα εβραίο θεατρικό παραγωγών Roger LeBlond, για να «επενδύσουν» σε μία από τις παραστάσεις του. Ο Βάιντμαν τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πήρε το πορτοφόλι που με 5.000 φράγκα.

Στις 22 Νοεμβρίου, ο Βάιντμαν δολοφόνησε και λήστεψε τον Fritz Frommer, που είχε συναντήσει στη φυλακή. Ο Frommer, που ήταν Εβραίος, είχε συλληφθεί για τις αντι-ναζιστικές του απόψεις. Το θύμα πυροβολήθηκε στον αυχένα και θαύτηκε στο κτημα στο Σεν Κλού όπου ηταν και η De Koven .

Πέντε ημέρες αργότερα ο Βάιντμαν δολοφόνησε τον Εβραίο κτηματομεσίτη, Raymond Lesobre. Από αυτόν πήραν Πέντε χιλιάδες φράγκα.

Σε πέντε μήνες σκότωσαν 6 ανθρώπους όπως ομολόγησαν. Οι δυο εβραίοι συνεργοί του Βάιντμαν την έβγαλαν καθαρή με ποινές φυλάκισης. Ο Βάιντμαν εκτελέστηκε στην Γκιλοτίνα.

Κανείς όμως δεν λέει ότι δολοφόνος ήταν Εβραίος.

Οι «Ρουφ» της μηχανής του Χρόνου τον βάφτισαν «Γερμανό βρυκόλακα» «Γιουτζίν Γουάιντμαν». Αν και στο αφιέρωμα για τον Κρίστοφερ Λί που ήταν αυτόπτης μάρτυς του αποκεφαλισμού , τον γράφουν ως «Βάιντμαν».

Τώρα μη με ρωτήσετε γιατί πρέπει ο Εβραίος Βρικόλακας να είναι «Γερμανός βρυκόλακας» και όχι Εβραίος ;

-Διότι οι Εβραίοι είναι «καλοί άνθρωποι» και «θύματα» και με κάτι «Βάιντμαν» σήριαλ δολοφόνους θα έκοβε η σούπα του Ολοκαυτώματος. Ενώ οι Γερμανοί ως «Ούννοι» είναι γνωστοί εγκληματίες.

Ο Εβραίος Βρικόλακας του 1937, μοιάζει όπως μπορείτε να αντιληφτείτε μόνοι σας Με τον επίσης Εβραίο Βρικόλακας, της Γερμανίας , τον Γενς Βάιντμαν της Bundesbank. Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική. προσέξτε ιδίως την μύτη.

Ο Ευγένιος και ο Γενς είναι συγγενείς. Το λέει το DNA.

Aλλά αυτό το βλέπω μόνο εγώ. Και Εσείς.

Ο «Γερμανός βρυκόλακας» Weidmann ή «Γιουτζίν Γουάιντμαν», με τον «Γερμανό βρυκόλακα» , Jens Weidmann μοιάζουν σαν δυο εβραϊκές σταγόνες νερό.

11 σχόλια:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε Σπύρο
Λυπάμαι που το εξαιρετικό site σου, γίνεται χώρος χρησης ενός ψυχασθενούς χρυσαυγίτη, που χρησιμοποιεί το όνομά μου με ελαφριά παράφραση.
Ελπίζω πως το σχόλιό του θα διαγραφεί, προκειμένου ο εμμονικός μαζί μου εδώ και χρόνια χρυσαυγήτης, να περιθωριοποιηθεί.
Έχει συμβεί και με άλλους συναδέλφους blogger και τον έχουν διαγράψει από τα blog τους.

Με συναδελφική εκτίμηση

Καλλιόπη Σουφλή
Διαχειρίστρια του attikanea.blogspot.gr

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται το παρόν σχόλιό μου να αναρτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Σουβλή;

Ανώνυμος είπε...

Άφησε και απογόνους ο Εβραίος λήσταρχος;

soulis είπε...

Mιας και τον ανεφερες Σπυρο αυτος ο Βασιλοπουλος εχει κανει μεγαλο κακο με αυτη την Μηχανη του Χρονου.
Κομμουνιστακος της συμφορας γι'αυτο και πολλα απο τα θεματα της εκπομπης του περα απο διαφορα διεθνη εχουν να κανουν με τον συμμοριτοπολεμο αλλα και διαφορα περιστατικα της προσφατης ελληνικης ιστοριας οπου επειδιδεται σε συστηματικη παραπληροφορηση και αναμασα την αριστερη αφηγηση και εκδοχη.
Γι αυτο και δεν χανεται ποτε.
Ολο και βρισκει καναλι (συνηθως τα κρατικα) για να προβαλλει την εκπομπη του.
Και το Σαν σημερα το ιδιο.
Πενταλεπτη μεν εκπομπη που κραταει χρονια με καθε κυβερνηση οπου ο κομμουνας που την γραφει επιδιδεται σε αθλια φιλοκομμουνιστικη και φιλοεβραικη προπαγανδα και βαφτιζει ολους τους αντιπαλους των εβραιων και των κομμουνιστων αντιδραστικους φασιστες κλπ.
Τι να κανει και ο μεσος ελληνας που οτι νομιζει οτι ξερει απο ελληνικη και παγκοσμια ιστορια τα εχει μαθει απο αυτους και απο τα "ιστορικα¨ΟΘΝΤΚ ενθετα της παλαι ποτε κωλοφυλαδας του Τεγοπουλου και Βηματος.
Οι κομμουνιστοσυμμοριτες και οι επονιτες εχουν μαθει στον ελληνα ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο, βγάλε στη φόρα όλη τη βρωμιά των "περιούσιων" και των υποτακτικών τους. Αυτό σημαίνει δημοσιογράφος, έρευνα, αποκάλυψη και πρωτογενές υλικό στην διάθεση του κοινού.


Πήξαμε από αναξιόπιστες πατσαβούρες που δηλώνουν "δημοσιογράφοι"

Ανώνυμος είπε...

Ίδιο σόι ειναι. Μάλλον θα ήταν ο "συγχωρεμένος" κατι σαν αδερφός ή εξαδερφος του παππού του Διοικητού της Τραπεζης της Ντοϊτσλανδίας...Ξέρω γω. Να ρωτήσουμε τον ίδιο τον Γενς να μάς πει το παλληκάρι τί σχέση έχει με τον εκλιπόντα. Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε την φάτσα του στην εκφώνηση της ερώτησής μας.

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

μη σου πω οτι ο γερος Βάιντμαν ήταν και πιο ευγενική φυσιογνωμία απο τον τζούνιορ...!

Ανώνυμος είπε...

Προς στιγμήν σκέφτηκα ότι η κ. Σουφλή έγραψε λάθος το όνομά της. Δεν γνώριζα ότι υπάρχει κάποιος Χρυσαυγίτης που την παρενοχλεί...

Ανώνυμος είπε...

Τι σεβασμος; ΤΙ γλωσσα στο πρωσωπο του κ. Χατζαρα απο μια "συναδελφο"

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ18 Ιουνίου 2017 - 6:05 μ.μ.
Ρε καριόλη χρυσαυγήτη, Αννίβα, ή Αγησίλαε Φατσαφέτσουλα, ή S.A. ή Λαχανικά Μπαρμπα Στάθης, ή "ΨΟΙΧΑΚΙΑΣ" ή όπως διάολο κυκλοφορείς με τα 1.000.000 ψευδώνυμα, γιατί επώνυμα δεν τολμάς να γράψεις, γιατί χρησιμοποιείς το όνομά μου σε άλλα blogs;

Έγραψα στον ΜΑΛΑΚΑ τον Χατζάρα να σβήσει το σχόλιό σου γιατί παραφράζεις το όνομά μου, αλλά είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙ, που δεν το έκανε.

Αλλά θα μου πεις... πρώην ΠΑΣΟΚος δεν ήταν...;
Και μετά, το είδε... ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΛΕΩ ΕΓΩ... "ΨΟΙΧΑΚΙΑ".

Υ.Γ.1. Τελικά, είναι το πιο πετυχημένο σου ψευδώνυμο... είσαι όντως ΨΥΧΑΚΙΑΣ... και χρήζεις άμεσης ψυχιατρικής στήριξης.
Κόψε ρε τα ληγμένα χάπια της γιαγιάς σου, που πέθανε πριν κάποιες δεκαετίες...

Υ.Γ.2. Τελικά, για να είσαι στην χρυσή αυγή, ή ηλίθιος πρέπει να είσαι, ή ... ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπύρο αυτή η σουφλή σε δουλεύει, τι αγαπητέ συνάδερφε σου λέει αφου σε βρίζει χυδαία στο δικό της μπλογκ. http://attikanea.blogspot.gr/2017/06/blog-post_831.html?showComment=1497798300389#c4545423500566805695

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ 2017 - 6:05 Μ.Μ.
Ρε καριόλη χρυσαυγήτη, "Πατρίκιε Στετσώνη", ή Αννίβα, ή Αγησίλαε Φατσαφέτσουλα, ή S.A. ή Λαχανικά Μπαρμπα Στάθης, ή "ΨΟΙΧΑΚΙΑΣ" ή όπως διάολο κυκλοφορείς με τα 1.000.000 ψευδώνυμα, γιατί επώνυμα δεν τολμάς να γράψεις, γιατί χρησιμοποιείς το όνομά μου σε άλλα blogs;

Έγραψα στον ΜΑΛΑΚΑ τον Χατζάρα να σβήσει το σχόλιό σου γιατί παραφράζεις το όνομά μου, αλλά είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙ, που δεν το έκανε.

Αλλά θα μου πεις... πρώην ΠΑΣΟΚος δεν ήταν...;
Και μετά, το είδε... ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΛΕΩ ΕΓΩ... "ΨΟΙΧΑΚΙΑ".

Υ.Γ.1. Τελικά, είναι το πιο πετυχημένο σου ψευδώνυμο... είσαι όντως ΨΥΧΑΚΙΑΣ... και χρήζεις άμεσης ψυχιατρικής στήριξης.
Κόψε ρε τα ληγμένα χάπια της γιαγιάς σου, που πέθανε πριν κάποιες δεκαετίες...

Υ.Γ.2. Τελικά, για να είσαι στην χρυσή αυγή, ή ηλίθιος πρέπει να είσαι, ή ... ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η εν λογω "συναδελφος" σου
επιβεβαιωνει την λαϊκη ρηση,

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!