23/6/17

        Aπό  την  ΣΚΥΛΛΑ  στην  ΧΑΡΥΒΔΗ

Δεν μπορώ να καταλάβω. Οι άνθρωποι αυτοί είτε είναι ανίδεοι ή προδίδουν την πατρίδα τους. Λένε και ξαναλένε με έμφαση και με ύφος εκατό επιστημόνων, ότι η μεγάλη επιτυχία της ελληνικής οικονομίας είναι η έξοδός μας στις αγορές !!!

Ρε ποίες αγορές; Τις αγορές των διεθνών hedge funds της σιωνιστικής ελίτ του διεθνούς χρηματικού κεφαλαίου; 
Ρε παλιάνθρωποι, πού όλοι σας προέρχεσθε από τις «λέσχες» με τις ποδίτσες και τα σφυράκια, ρε τυχάρπαστοι, δεν έχετε λίγη τροπή. 
Τι προτείνετε δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη;
Κάθε βράδυ, στα ελεγχόμενα κανάλια, αυτές τις ανοησίες λέτε, και μάλιστα υπάρχουν και καθηγητάδες, πού με περισσή επιστημηκοφάνεια τρομοκρατούν τον Λαό. Λέγουν ότι αν φύγουμε από το εβραιό-ευρώ θα καταστραφούμε. Βρήκατε όμως και τα λέτε αυτά, από πουλημένους δημοσιογράφους πού σας καλούν για να κάνετε προπαγάνδα εις βάρος του Λαού. 
Όμως η οργή του Λαού γρήγορα θα ξεσπάσει στα κεφάλια σας, να το θυμάστε, και τότε δεν θα υπάρχει έλεος για σας, πουλημένοι για την «καρέκλα».

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αγορές μας χρεωκοπησαν ! Επίσης στις αγορές εχουν βγει όλες οι χώρες που είχαν μνημόνιο κι όλες ειναι σε κρίση ακομα.Δηλαδη μειώνεται το ΑΕΠ τους , αυξάνεται το χρέος τους ,μειώνονται οι καταθέσεις των πολιτών και η ανεργία ειναι πάνω απο τα "φυσιολογικά" της στατιστικά επίπεδα ! Με αλλά λόγια οι αγορές ειναι μέγας στόχος για το σύγχρονο στόκο ψηφοφόρο ! Οι οποίες αγορές ειναι 5-6 άνθρωποι.