19/6/17

Μια σωστή ποινή για έναν Τσιφούτ

1269. Ο βασιλιάς Λουδοβίκος Θ΄ της Γαλλίας, σε εφαρμογή του 68ου Ιερού Κανόνα της Οικουμενικής Συνόδου του Λατερανού, (1215) που όριζε ότι οι Εβραίοι και οι Σαρακηνοί και των δύο φύλων θα πρέπει να διακρίνονται από τους χριστιανούς σε κάθε χριστιανική επαρχία φορώντας ξεχωριστά ενδύματα, εξέδωσε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο κάθε Εβραίος που κυκλοφορούσε δημόσια χωρίς να φοράει τη διακριτική κίτρινη κονκάρδα, θα πλήρωνε πρόστιμο δέκα λίβρες ασήμι.

Για τους Κανόνες του Λατερανού
που αφορούσαν στους Εβραίους,
μπορείτε να διαβάσετε
στο βιβλίο μου
το "Εβραϊκό Ζήτημα".

Το μοναδικό σωστό και πλήρες χρονολόγιο της 19ης Ιουνίου θα το βρείτε εδώ….http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/06/19.html

Δυο μάχες που έγραψαν ιστορία η ήττα των Σταυροφόρωνστη Λίμνη Μερόν στην Παλαιστίνη και η νίκη του στρατηγού Μορό στο Χοχενλίντεν. Ο θάνατος του Σικελιανού, η συνέντευξη του Μακάριου για τα βασανιστήρια των Άγγλων στην Κύπρο, η ανατροπή του Μπεν Μπελά στην Αλγερία, η παράδοση του Πάμπλο Εσκομπάρ, και η δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 12 βρεφών στο νοσοκομείο της Μπάνια Λούκα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(Ελπιζω τα αγγλικα του αναγνωστη, σε υποτιτλους,να ειναι ικανοποιητικα.)

Ενας γνωστος συγγραφεας, ιουδαιος, δινει μια συνεντευξη κι περιγραφει με λεπτομεριες την θεση του επισημου ιουδσισμου, του ταλμουδ κι την θεση των σιωνιστων,απεναντι σε Χριστιανους, κυριος.

Εξηγει γιατι ο ιουδαισμος κι.οι ιουδαιοι ειχαν παντα καλες σχεσεις με το ισλαμ, σε αντιθεση με τους Χριστιανους:


Yossi Gurvitz: When Israel Is Mighty.
https://m.youtube.com/watch?v=YSy6ENVAJlY


Διδαγμα (απο το βιντεο):

ΙΟΥΔΑΙΟΣ = ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ !


eksothen

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...