28/6/17

Η αποκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών

Πέρασαν ήδη 6 ημέρες από την ανάρτηση στο youtube της ομολογίας του πρώην πράκτορα της MΙ5, John Hopkins ότι εκείνος οργάνωσε την δολοφονία της πριγκίπισσας Νταιάνας με εντολή των Ανακτόρων !
Ο πρώην πράκτορας είπε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακτιβιστές κλπ. και ότι πριγκίπισσα ήταν η μόνη γυναίκα.
Η ουσία είναι ότι το «Κράτος Δικαίου» και η «Διαφάνεια» δεν έδωσαν αμέσως στη δημοσιότητα τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε ο τέως πράκτορας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-leukoi-oi-mauroi-kai-h-kuriarchia-ston-stibo


ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,

ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ,ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΡΑΠΗΔΩΝ ME TO XAMΗΛΟΤΕΡΟ IQ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΡΑΤΣΩΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ...ΔΙΩΚΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ!

ΕΤΣΙ ΕΝΩ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΥΡΩΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ


ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ IQ ΑΡΑΠΗ ΟΙ ΤΥΠΟΙ , ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΝΟΧΗΣ!


ΠΑΝΤΩΣ Η ...ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΨΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗΣ ΝΕΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ

ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ....


ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ.