2/3/18

Μη πιστεύετε στη «διαβεβαίωση» των νέων (άτιμων) αριστερών Υπουργών

Μας «διαβεβαίωσαν» επικαλούμενοι την τιμή και την υπόληψή τους, ενώ είναι άτιμοι και ανυπόληπτοι ψεύτες, και μας «διαβεβαίωσαν» ψευδώς ότι «θα υπηρετούν το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», ενώ υπηρετούν και θα υπηρετούν το Κόμμα και την Επανάσταση.
Όλοι οι «πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής», είναι κατά σύστημα ψεύτες και άτιμοι , διότι η δική τους «επαναστατική αλήθεια» είναι το ψεύδος που τους συμφέρει. Σαν «επαναστάτες», μας διαβεβαίωσαν (ψευδώς), ότι θα υπηρετούν το «γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού».
Για τον Άλεξ Χαβαναγκίλα, τον σύντροφο Κοτζιά , και όλα τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, καλό είναι ότι συμφέρει την Ανοιχτή Κοινωνία. Επομένως, κάθε τίμιος άνθρωπος, που πιστεύει στο καλό και το κακό, με τους Φαύλους ψεύτες και άτιμους δεν έχει καμιά σχέση.
Οι πιθηκάνθρωποι της Κόκκινης Φυλής είναι παλιάνθρωποι.
Ο Συριζαίος, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, ανήκουν σε μια Φυλή, που πιστεύει πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του.
Και μη ξεχνάτε τη σοφή και διαχρονική αριστερή Σοφία:
Δώσε χρήμα στον προδότη να τον κάνεις «ΝΑΤΟ-πατριώτη». Παλιά ήταν:  «Δώσε χρήμα στον προδότη να τον κάνεις «Ευρω-πατριώτη», και πιο παλιά,   «Δώσε χρήμα στον προδότη να τον κάνεις «Νέο-πατριώτη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τις εκπομπές σας στο διαδίκτυο της έφαγε η μαρμάγκα. Αν δεν τις βάζετε ως εβδομαδιαία εκπομπή είναι επεα πτεροεντα, όποιος πρόλαβε-πρόλαβε, μετά παπαλα.
Τα σχετικά με σλαμπομακεντονσκι και την ιστορία των κοτελιωτων να τα βάλετε σε κάνα βιβλίο. Διπλό όφελος, και εθνικό και ωφελιμιστικο. Όλο με τις μαλακίες του γκεμπελς θα ασχολούμαστε;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...