26/2/19

Ο ιστορικός Κύκλος

Στη «Βάρκιζα», η «ηγεσία» της ΚΚΕ λτδ, (Σιάντος, Πλουμπίδης, Ιωαννίδης, Παρτσαλίδης, Μπαρτζιώτας κλπ), μαζί με τους συνεργάτες της , (Τσιριμώκος, Σβώλος), κλπ , συμφώνησε με τους Αριστερούς Αστούς (Σιφιανόπουλος) και τους Άγγλους , ότι οι μεν ηθικοί αυτουργοί , η ηγεσία , που διέταξε τις «αγριότητες» και τις «υπερβασίες», θα αμνηστευθούν, και να δικάζονταν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί. που βρίσκονταν σε «ομαδική ψύχωσιν». 

Ο αριστερός και προοδευτικός Σοφιανόπουλος, που το 1950 ηταν μαζί με τν Πλουμπίδη , αφού υπογράφηκε η Βάρκιζα αναφώνησε. Ζήτω η μεγάλη Βρετανία. Και ο σ. Σιάντος, «βροντοφώναξε». Ζήτω οι Σύμμαχοι. 
Ακριβως όπως και ο σύντροφος Αλιέκσι. 
Οι ηλίθιοι της αριστερής και προοδευτική αγέλης που ακολουθούσαν τον Πλουμπίδη και τον Σιάντο, δεν του άκουσαν ποτέ να φωνάζουν, «Ζήτω οι Σύμμαχοι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι αυτά Χατζάρα. Ο λαός άγεται και φέρεται. Γιατί, άκουσε ποτέ ο "δεξιός" λαός τι συζητιόταν μέσα στα σαλόνια με τους Άγγλους και τους Αμερικανούς; Η μήπως άκουσε τον άλλον που είπε "Στρατηγέ μου, ιδού ο Στρατός σου"; Ζώα δεξιά, ζώα αριστερά... Όσους είχαν μια στοιχειώδη ευφυία και κάποιο χάρισμα τους έβγαλαν από τη μέση...

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...