14/7/20

Στο Κράτος Δικαίου κυρία εισαγγελεύς απώλεσε 502 δικογραφίες και παραμένει στο Σώμα

Εισαγγελεύς Πρωτοδικών στην Κέρκυρα απώλεσε 502 δικογραφίες. Πως και γιατί δεν μάθαμε. Ούτε τις υποθέσεις. Τέλος πάντων τις έχασε .
Και αντί να τεθεί πάραυτα και με συνοπτικές διαδικασίες εκτός εισαγγελικού σώματος, μετατέθηκε (δυσμενώς) εις Αθήνας,.
 Η είδηση έπρεπε να παίζει κάθε λίγο και λιγάκι στα κανάλια και στα ραδιόφωνα με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς. Αλλά σιωπούν.
 Το ονοματάκι της εισαγγελέως αποκαλύφθηκε . Προσωπικό δεδομένο γαρ,

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαντάω εδώ στην ανάρτησή σου για την εθνικοφροσύνη και τον κοροϊδοϊό επειδή έλειπα και δεν μπορούσα να σχολιάσω.



Εθνικόφρων δεν είναι ο δημοσιογραφάκος που αναπαράγει ότι βλακεία διαβάζει στην Βικιπαίδεια.

Οι ιοί γενικά φαίνονται μόνο με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Το πρώτο εμπορικό παρήχθη από την Ζήμενς το 1938.

Η "απομόνωση" ενός ιού είναι τρομακτικά δύσκολη δουλειά.

Η σύνδεση ενός σωματιδίου με τα συμπτώματα μιας ασθένειας είναι επίσης πολύ δύσκολο, παλαιότερα χρησιμοποιούσαν τα αξιώματα του Κοξ αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο θα επαληθευτούν τα έχουν απλοποιήσει και έτσι μπορείς να αποδείξεις εύκολα ότι οποιοδήποτε σωματίδιο θα μπορούσε να ευθύνεται για οτιδήποτε.

Οι ιοί είναι συμβιωτικά συστήματα και υπάρχουν κατά εκατομμύρια ως προς το είδος και τον αριθμό μέσα σε κάθε οργανισμό.

Τα εξωσώματα είναι σωματίδια που αποβάλλονται από τα κύτταρα ως αποτοξίνωση και μοιάζουν πάρα πολύ με ιούς και βακτήρια. Το πώς τα εξωσώματα μπορούν να μπερδέψουν κάποιον μπορείς να το δεις στις απαγορευμένες παρουσιάσεις του δόκτορα Κάουφμαν.

Η "ανάλυση" του γενετικού υλικού των "παθογόνων" σωματιδίων γίνεται με τις μεθόδους PCR που ανακάλυψε και πήρε το νόμπελ ο Κάρυ Μούλλις. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι έγκυρη η μέθοδος για μελέτη μεταδιδόμενων παθογόνων μικροοργανισμών. Στην πράξη η χημική αυτή μέθοδος απλά αναπαράγει ό,τι χημικά μόρια όμοια με το DNA τύχει να βρεθούν σε ένα δείγμα.

Αφού λοιπόν αναρτηθούν σε μια βάση δεδομένων τα άκυρα αποτελέσματα ως "γενετικό υλικό ενός ιού" μπαίνει ο καθένας και κάνει δημοσιεύσεις ότι βρήκε τον ιό εδώ και εκεί και έδωσε φάρμακο και γίνανε όλοι καλά και μοιάζει ο ιός με νυχτερίδα κλπ κλπ κλπ.

Φαντάζομαι θα άκουσες ότι ξεκίνησε η φήμη από Νέα Υόρκη ότι γίνανε καλά άντρες που πήρανε γυναικείες ορμόνες όποτε άρχισε επίσημα να σπρώχνει ο ΠΟΥ φτηνές ορμόνες για όλους, τρανσέξουαλ ατζέντα δηλαδή, μάλιστα ο Τραγκας έλεγε ότι θα πάθει πλάκα ο Μπιλλ Γκέιτς επειδή δε θα μπορεί να πουλήσει εμβόλια.

Οπότε Σπύρο καλύτερα μάσα παρά μιλά διότι γίνεσαι ρεζίλι. Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν λίγα χρόνια νόμιζες ότι έγινε επανάσταση στο Πολυτεχνείο αλλά ποτέ δεν σκέφτηκες γιατί κανένας δεν έκλεισε το ρεύμα και το νερό στο κτίριο.

γασμουλος είπε...

θελω να κοινοποιησω κατι....
στο φεισμπουκ ειχα ενα σχολιασμο εναντιον καποιας κ διενεξη για την ευρεση εργασιας σε ενα γκανεζο μεταναστη.....
ακολουθως πλεον,επειδη 'απειλησα' τη κυρια οτι θα της κατεδαφισω.....το σπιτι,επειδη μου ειπε να πεσει στο κεφαλι μου πρωτη.... δεχομαι απειλες περι της Διωξης....αλλα κ απο φιλους της....
τη συνομηλια φυσικα του διαλογου την εχω σε εικονες.
δε ξερω,με ποια εμπλεξα λενε.....


*ο διαχειρηστης μπορει να δει το προφιλ αυτης,κ κατοπιν,αν δημοσιευσει το σχολιο να σβησει τα μετα τον αστερισκο κ το ονομα της.

@ Maria Ioanna Bouts

Ανώνυμος είπε...

πανω απο ολα η δημοκρατια

και τα ανθρωπινα δικαιωματα της πανω και απο την ελλαδα και απο τη λογικη και απο τον ελληνα

Ανώνυμος είπε...

Female privilege.
Ασυλία, επειδή είναι κάτοχος αιδοίου.

Ανώνυμος είπε...

Θηλυκές και θηλυπρεπείς αποδίδουν δικαιοσύνη στις κοινωνίες: τα ύστερα του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Τι να έφταιξε άραγε για την πρωτοφανή παρακμή και απαξία της Δικαιοσύνης τα τελευταία χρόνια;

Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
«Στην Εθνική Σχολή των Δικαστών, στα θρανία της οποίας σπουδάζουν εκείνοι που αργότερα κρατούν στα χέρια τους τη ζυγαριά της είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα γυναίκες. Οι άνδρες αποτελούν την μειοψηφία ανάμεσα στους σπουδαστές.
Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι άρρενες δικαστές.»
https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/

Ανώνυμος είπε...

Το εκπαιδευτικό σύστημα του μισελληνικού κράτους πλάθει συνειδήσεις γενίτσαρων, είτε αρσενικών, είτε θυληκών, είτε σερνικοθύληκων, παραβιάζοντας την περί του αντιθέτου συνταγματική επιταγή.
Η σήψη του δικαστικού σώματος είναι απόλυτη και γενικευμένη με απειροελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες του σώματος. Π.χ ο, σύμφωνα με τον Δημ. Κούκουνα, γιός του οικονομικού δωσίλογου της Κατοχής Όθωνα Πικραμένου και νυν βουλευτής Επικρατείας της Νέας Ισλαμοκρατίας, Παναγιώτης, ήταν πρόεδρος του ΣτΕ, όταν το ανώτατο ακυρωτικό αποφάσισε, πως το αντισυνταγματικό Μνημόνιο ήταν... συνταγματικό.
Για να καταλάβετε δε το μέγεθος της ανοησίας που σας δέρνει, η κα Σαρπ, που μερικοί άσχετοι όπως ο Χατζάρας ειρωνέυθηκαν, ως πάρεδρος του ΣτΕ έχει αντιταχθεί με συνέπεια, ευαισθησία και άριστη νομική τεκμηρίωση στην καταστροφή της ελληνική κοινωνίας εξαιτίας της Δανειακής και των Μνημονίων. Επίσης, η εισαγγελέας της πολύκροτης υπόθεσης Τοπαλούδη, η οποία συγκρουόμενη ευθέως με το Μαξίμου δεν επέτρεψε να πέσει στα μαλακά ο δολοφόνος και βιαστής Κούκουρας, γιόκας μεγαλοχρηματοδότη της ΝΔ στην Ρόδο, ήταν γυναίκα με πολλά κιλά... φρύδια. Η εισαγγελέας Πειραιά, που άσκησε ποινική δίωξη κατά του Μαρινάκη για το ναρκόπλοιο, παρά το γεγονός πως πρωτύτερα είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σπίτι της από αγνώστους, επίσης γυναίκα. Ψιλά γράμματα όλα αυτά για ένα μάτσο ηλιθίων μισογύνηδων που παριστάνουν τους ξύπνιους.

Ανώνυμος είπε...

«ήταν γυναίκα με πολλά κιλά... φρύδια»
«ένα μάτσο ηλιθίων μισογύνηδων»

Μόνο παθητικοί αιδοιόδουλοι, φεμινιστές αλληλέγγυοι χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις, οι οποίοι αποκαλύπτουν -από το περίσσευμα της καρδίας τους- τις διαστροφικές τους φαντασιώσεις: θηλυκές με όρχεις.
Με αυτή την έκφραση απλώς επιβεβαιώνεις ότι η ανδρική φύση είναι ιδανική και προσδίδει ανωτερότητα στις θηλυκές, γι' αυτό έχουμε και το φαινόμενο της πεοφθονίας(penis-envy) από τις φεμουνίστριες.

http://stonetoss.com/comic/with-friends-like-these/

Ανώνυμος είπε...

03:19
Το οτι υπάρχουν 3-4 ή περισσότερες ενάρετες γυναίκες δικαστικοί δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Εάν βάλουμε 20 δεκάχρονα παιδιά να οδηγήσουν αυτοκίνητο για 5 χιλιόμετρα, πιθανώς τα περισσότερα θα το καταφέρουν χωρίς δυστύχημα. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τους απονείμουμε δίπλωμα οδήγησης;
Υπήρχε λόγος που κανένας πολιτισμός, θρησκεία ή λαός δεν έθεσε μαζικά τις γυναίκες ως κριτές και δικαστές. Και ο λόγος ήταν η ψυχική αδυναμία τους, η συναισθηματική αστάθεια λόγω ορμονικών κύκλων και η πανεύκολη χειραγώγηση της κριτικής τους ικανότητας από τον περίγυρο.
Αυτές θα αντιμετωπίσουν αδίστακτους εγκληματίες, πανούργους επιτήδειους και ανώτερες εξουσίες;

Φυσικά, η άνοδος των γυναικών στην εξουσία συνδέεται σταθερά με την παθητικότητα κι εκθηλυσμό των ανδρών, τη χαλάρωση κι εκφυλισμό των σεξουαλικών ηθών και της οικογένειας, γεγονός που ξεκίνησε πρίν 100 χρόνια και το ζούμε στις ημέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

03:19

«Όποιος αμφισβητεί, κριτικάρει, διαφωνεί με το αγγελικό γυναικείο φύλο είναι μισογύνης».
Το αντίστροφο φυσικά δεν είναι ποτέ «μισανδρισμός».

Ανώνυμος είπε...

03:19:00 μ.μ.

Βρήκες 3 γενναίες δικαστίνες; Πού απλώς εξέφρασαν το αυτονόητο που θα έλεγε κάθε μαμά και γιαγιά; Καταπληκτικό.
Εγώ έχω δει 3 Κινέζες που είχαν ύψος 1,85. Είμαι σίγουρος τώρα ότι η Κίνα έχει ψηλές γυναίκες.

Επίσης, εαν ενδιαφέρεσαι έχω να σου πουλήσω μια γέφυρα στο Μπρούκλυν.

Ανώνυμος είπε...

03:19
Δεν ξέρω για 'σενα Ανων.
Προσωπικά, δεν θα ήθελα να βρεθώ ενώπιον 100% γυναικείας δικαστικής έδρας με 7 απόφοιτες Νομικής που θα με υποπτεύονταν ως «μισογύνη», όπως κι εσύ, λόγω του ότι γεννήθηκα με όρχεις:

«Στη σχολή μου κάναμε πολλές κοπέλες παρέα και οι περισσότερες αν όχι όλες στο πέρασμα των φοιτητικών χρόνων είχαν ένα ομοφυλοφιλικό έρωτα πλατωνικό ή και όχι. Κάποιες μάλιστα είναι ακόμη μαζί. Κοπέλες απλές που πάντα κοιταγαν αγόρια πιο πριν. Απο τότε έμαθα πως όλα τελικά ειναι σχετικά».
(sxeseis.gr)

Ανώνυμος είπε...

Σου είπαμε Χατζαρα, σε προηγούμενο σχόλιο, ότι στο Πρωτοδικειο Πειραιά έχουν βγει γελοίες αποφάσεις. Το κακό με την κατρακύλα της Δικαιοσύνης είναι γενικότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ανέφερα τρεις δικαστίνες, που υπηρέτησαν ευόρκως το λειτούργημά τους, έχοντας απέναντί τους θεούς και δαίμονες. Προφανώς, υπάρχουν και άλλες άξιες. Όπως και ανάξιες. Και ανάξιοι.
Αν η μέση Ελληνίδα μητέρα, γιαγιά ή συμπεθέρα είχε απέναντί της την διεθνή χρηματοπιστωτική Μαφία, ένα διεθνές κύκλωμα ναρκεμπόρων ή το κυβερνών κόμμα δεν είμαι καθόλου βέβαιος, πως θα λειτουργούσε τόσο λεβέντικα όσο οι συγκεκριμένες άξιες δικαστίνες.
Εσύ, που ειρωνέυεσαι με το τόσο δα μυαλουδάκι σου, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Το τι ΘΑ έπραττε η μέση Ελληνίδα, ΘΑ το διαπιστώσουμε, ΑΝ ποτέ κληθεί να αποφασίσει για τόσο σοβαρές υποθέσεις, απειληθεί, συκοφαντηθεί, σκάσει βόμβα στο σπίτι της και δεν φοβηθεί. Εγώ αναφέρομαι σε πραγματικά περιστατικά. Εσύ σε κλούβιες θεωρίες. Υπάρχει αβυσσαλέα διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης. Επίσης, υπάρχει διαφορά μεταξύ 4.000 γυναικών που υπηρετούν στο δικαστικό σώμα και 600 εκ. γυναικών κινεζικής καταγωγής. Τι σου λέω τώρα, έ; Ούτε γνώσεις Δημοτικού δεν έχεις, καημένε.
Επειδή το δίπολο μισογυνισμός-μισανδρισμός, αν όντως υφίσταται στα μυαλά ορισμένων, με αφήνει παγερά αδιάφορο, υπήρξε και ένας ακόμα πάρεδρος του ΣτΕ, άνδρας και Έλληνας με όλη την σημασία των λέξεων, ο οποίος αντιτάχθηκε όχι μόνο στην Δανειακή, αλλά και στην προδοσία των Πρεσπών. Πέθανε πρόσφατα. Δεν θυμάμαι το επώνυμό του. Δυστυχώς. Γιώργος το μικρό.
Από τα πέντε σχόλια που δήθεν απάντησαν σε όσα έγραψα, μόνο το ένα είναι ευπρεπές.
Ευπρεπή 6:34, αν το πρόβλημα ήταν το φύλο αυτό καθ'αυτό, όπως πιστέυεις, ο Πικραμένος θα είχε κρίνει την Δανειακή ως αντισυνταγματική. Δεν το έκανε. Αντιθέτως, η κα Σαρπ αποδείχθηκε σαφέστατα λιγότερο επιρρεπής σε πιέσεις και συντάχθηκε με το Δίκαιο. Η Σακελλαροπούλου συντάχθηκε με τον υιό Πικραμένο του μεγάλου... πατριώτη Όθωνα. Το ζήτημα είναι πολύ ευρύτερο από το φύλο του εκάστοτε δικαστή. Αν ισχύουν όσα διαβάζω, ο δικαστής πατέρας της Σακελλαροπούλου υπηρέτησε με αφοσίωση την Χούντα. Με την 21η Απριλίου ο πατήρ, με την Χούντα την σημερινή η θυγατέρα. Αν ίσχυε αυτό που πιστέυεις, ο ανήρ Σακελλαρόπουλος θα διέφερε από την γυνή "κοντή κνίτισσα".
Με τους υπόλοιπους, που κουβαλάτε ψυχικά τράυματα επειδή η μαμά σας είχε βαρύ χέρι ή λόγω δυσμορφίας δεν μπορείτε να "ψήσετε" ούτε πουτάνα, δεν θα ασχοληθώ.
Το μόνο που μπορεί εν μέρει να δικαιολογήσει την οργίλη στάση κάποιου εναντίον των γυναικών του σώματος, είναι να έχει χάσει την επιμέλεια του παιδιού του και η πρώην σύζυγος να παρεμποδίζει την επικοινωνία με το παιδί του. Στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει όντως μονομέρεια και προκατάληψη εναντίον των ανδρών.
Πάντως, κατά 99% δεν εμπίπτετε στην κατηγορία ορισμένων πράγματι αδικημένων πατεράδων. Είστε απλώς μισογύνηδες και ηλίθιοι. Ειδικά το πρώτο και το τελευταίο σχόλιο μετά το δικό μου βγάζουν μάτι. Στο λειψό μυαλό σας τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το φύλο.
Ειδικά ο ένας από τους δύο ούγκανους πρέπει να είσαι ο ίδιος που είχες γράψει περιπαικτικό σχόλιο για την Τοπαλούδη. Εσύ εκτός από ηλίθιος και μισογύνης είσαι και ψυχανώμαλος. Είσαι και ανελλήνιστος, όμως, γιατί ο νεκρός για εμάς τους Έλληνες είναι ιερός. Πολλώ δε μάλλον, όταν έχει χάσει την ζωή του με τόσο βίαιο και άνανδρο τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

«το δίπολο μισογυνισμός-μισανδρισμός, αν όντως υφίσταται στα μυαλά ορισμένων, με αφήνει παγερά αδιάφορο,»

Το δίπολο σε αφήνει αδιάφορο διότι για 'σένα υπάρχει μόνο ένας πόλος πολιτικά ορθός:

«Είστε απλώς μισογύνηδες και ηλίθιοι»

Πάλι καλά που δεν μας είπες και το «εσύ είσαι ο βιαστής».
Κάλλιο «μισογύνηδες» που αναγνωρίζουν βιολογία, ιστορία, ψυχική δυναμική των φύλων και όμοιες ευθύνες-υποχρεώσεις των γυναικών, παρά αιδοιόδουλοι ικέτες γυναικών, φεμουνιστές αλληλέγγυοι που περιμένουν στην ουρά κάποια να τους προσέξει και να τους ανοίξει τα πόδια:
http://stonetoss.com/comic/with-friends-like-these/

Το ότι έχει γίνει υπερβολικά δυσκίνητη και χρονοβόρα η απονομή δικαιοσύνης, σου λέει τίποτα;
Το ότι τα κακουργήματα τιμωρούνται ως πταίσματα και οι ποινές είναι πλέον χάδια;
Το ότι η Δικαστική εξουσία έχει καταντήσει υποταγμένη υπηρέτης των κομμάτων;
Το ότι όλα αυτά σχετίζονται με την αύξηση των θηλυκών(και θηλυπρεπών) δικαστών σου λέει τίποτα;
Το ότι πολλές φοιτήτριες μυούνται στο σατανο-φεμινισμό και το τζιβιτζιλίκι στις Σχολές σίγουρα δεν επηρεάζει το μέλλον τους ως δικαστικοί λειτουργοί...μείνε ήσυχος και αδιάφορος.

Όσον αφορά τον μπαμπά της ΠτΔ Κατίνας, ήταν αυτός που την προώθησε στα υψηλά κλιμάκια ως εκθηλυσμένος χαζομπαμπάς:
https://resaltomag.blogspot.com/2020/01/blog-post_98.html

Σχετικά με τους αναξίους, αρσενικούς δικαστικούς που ανέφερες, σου διέφυγε βολικά μια παράγραφος από προηγούμενο σχόλιο:
Φυσικά, η άνοδος των γυναικών στην εξουσία συνδέεται σταθερά με την παθητικότητα κι εκθηλυσμό των ανδρών, τη χαλάρωση κι εκφυλισμό των σεξουαλικών ηθών και της οικογένειας, γεγονός που ξεκίνησε πρίν 100 χρόνια και το ζούμε στις ημέρες μας.
Τα «γεια σου κυρ Εισαγγελέα με τον Τζένη τον ωραία» μας έφεραν νομοτελειακά στη σημερινή μητριαρχική, εκφυλισμένη δικαιοσύνη.

Τι να συγκρίνουμε; Δειλούς, ευνουχισμένους δικαστικούς με θηλυκές δικαστίνες που ψευδο-ανδρίζουν;
Σόου φρικιών.



Ανώνυμος είπε...

«Αν ισχύουν όσα διαβάζω, ο δικαστής πατέρας της Σακελλαροπούλου υπηρέτησε με αφοσίωση την Χούντα. Με την 21η Απριλίου ο πατήρ»

Θετικό στοιχείο, εαν αληθεύει.
Μολαταύτα, δεν αμνηστεύει το γεγονός ότι ανάθρεψε την κόρη του ως αγόρι ωθώντας την να κυνηγήσει (δικαστική) εξουσία(αντρικό ίδιον) ανταγωνιζόμενη με άνδρες, αντί να δημιουργήσει μια χριστιανική οικογένεια με παιδιά κι εγγόνια.

Ανώνυμος είπε...

12:01:00
Είμαι τόσο «μισογύνης», όσο και ο Δημόκριτος:
«Υπό γυναικός άρχεσθαι ύβρις αν ανδρί είη εσχάτη». – Το να εξουσιάζεται ένας άντρας από μια γυναίκα είναι ο μεγαλύτερος εξευτελισμός. Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

Δεν ήταν επιλογή. Έτσι γεννήθηκα και δεν κρύβομαι.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και κρύβεσαι. Επικαλείσαι την ρήση του Δημόκριτου, για να κρυφτείς πίσω από την αυθεντία του. Και ο Αριστοτέλης, αν θυμάμαι καλά, πίστευε, πως ο πλανήτης είναι επίπεδος. Ακόμα και οι πιό έξυπνοι άνθρωποι κάνουν λάθη.
Φυσικά, επειδή δεν είστε και πολύ στα καλά σας, το να μην σε εξουσιάζει γυναίκα από το να μισείς τις γυναίκες γενικώς και να τους χρεώνεις γελοιωδώς όλα τα στραβά της οικουμένης, απέχει έτη φωτός.
Θα μου πείτε ποιός από τους δύο σας, αν είστε διαφορετικοί σχολιαστές πάντα, έγραφε σκωπτικά σχόλια για την Τοπαλούδη; Επειδή δεν κρύβεσται, όχι τίποτα άλλο.
Ο άλλος γράφει, πως για το κατάντημα του δικαστικού συστήματος φταίνε οι δικαστίνες! Το να φταίει η μπανανία στην οποία ζούμε, ούτε καν... Να σε ενημερώσω, πως παραδοσιακά η Ελλάς βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις διεθνώς από πλευράς διαφάνειας στο δικαστικό σώμα και μη ύπαρξης ομφάλιου λώρου με την εκάστοτε κυβέρνηση, ταχύτητας απονομής δικαιοσύνης και έυκολης πρόσβασης του πολίτη στον φυσικό του δικαστή. Αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Όχι τώρα. Ακόμα και στις εποχές που υπερτερούσαν αριθμητικά οι άνδρες στο σώμα. Ξέχασες πως και για την πολυνομία, που επί της ουσίας είναι ανομία, φταίνε οι δικαστίνες, γιατί είναι γένους θυληκού!...
Για να καταλάβετε πόσο στόκοι είστε, σε δύο ώρες οι κάτοικοι της Βικτώριας θα διαμαρτυρηθούν εναντίον των λαθρομεταναστών. Επικεφαλής των κατοίκων είναι γυναίκα. Ωιμέ!... Αιδιόδουλοι παντού!.. Οι Έλληνες του κέντρου στον δρόμο με μπροστάρισσα γυναίκα και εσείς στα κοτέτσια με τα στρινγκ σας να γράφετε ανοησίες.
Αυτό το "αιδιοδουλος" ηδονίζεσαι και το γράφεις συνεχώς; Πες με και μουνόδουλο. Δεν τρέχει τίποτα. Αλλά και μόνο από το γεγονός πως κολλάς να γράψεις "μουνί", μπορεί να καταλάβει κάποιος πόση καταπίεση έχεις υποστεί. Ρε μπας και είσαι παλιός υπουργός της ΝΔ, που τον σάπιζε η γυναίκα του στο ξύλο; Αυτό θα εξηγούσε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Με το «δεν κρύβομαι» εννοώ ότι δεν παριστάνω το "λευκό ιππότη" και υπερασπιστή θηλέων για να κερδίσω την εύνοιά τους και «ανυψωθεί» η αξία μου στα μάτια τους. Τους αποδίδω ίσες
ευθύνες και υποχρεώσεις, χωρίς περιττές κολακείες.

«και οι πιό έξυπνοι άνθρωποι κάνουν λάθη»
Η βιωμένη, αποκρυσταλλωμένη, διαχρονική, παγκόσμια λαϊκή σοφία περί της φύσεως των γυναικών δεν κάνει λάθη. Αυτή γνώριζε και ο Δημόκριτος:
Folk-Lore of Women(1906)
https://sacred-texts.com/wmn/fow/index.htm
https://www.returnofkings.com/76704/59-powerful-quotes-that-reveal-the-true-nature-of-women

«το να μισείς τις γυναίκες γενικώς και να τους χρεώνεις γελοιωδώς όλα τα στραβά της οικουμένης»
Σφάλμα strawman.
Πόθεν απορρέουν αυτές οι υπερβολές;
Δεν έγραψα πουθενά ότι επιθυμώ την δυστυχία ή καταστροφή των γυναικών. Το να δηλώσεις ότι δεν θέλεις να διαβάσεις χειρόγραφα απο ιατρούς, ή οτι οι ιατροί πρέπει να έχουν γραμματείς,
διότι δεν καταλαβαίνεις τί γράφουν σημαίνει οτι μισείς όλους τους γιατρούς; Είμαστε με τα καλά μας;
Το παρόν ζήτημα είναι η δικαστική εξουσία και όχι «όλα τα στραβά».

«έγραφε σκωπτικά σχόλια για την Τοπαλούδη;»
'Red herring' σφάλμα. Αρέσκεσαι σε φεμουνιστικές τακτικές. Ποτέ και πουθενά δεν χλεύασα την μακαρίτισα·πού τα διαβάζεις αυτά τα σχόλια;

«για το κατάντημα του δικαστικού συστήματος φταίνε οι δικαστίνες»
Για το κατάντημα φταίει η μαλθακοποίηση και εκθηλυσμός των ανδρών που σύμπτωμά τους είναι η γυναικοκρατία η οποία οδηγεί αμετάκλητα σε καθοδική σπείρα θανάτου. Σαφώς η Ελλάς μπορεί
να είναι ουραγός διαφανείας, ωστόσο το δικαστικό σώμα είχε ασυγκρίτως μεγαλύτερη σοβαρότητα και έχαιρε σεβασμού πρίν 60 χρόνια και παλαιότερα, σε σχέση με σήμερα. Και τούτο, διότι όπου
εισέρχονται μαζικά θηλυκές και πούστηδες(βλ. εκπαίδευση, σώματα ασφαλείας, συλλογικοί θεσμοί) απόλλυται το κύρος, η πειθαρχία, ο σεβασμός, η αξιοπιστία. Τα παρατηρούμε στις ημέρες μας αυτά.

«Επικεφαλής των κατοίκων είναι γυναίκα»
Και στα πανηγύρια οι θηλυκές είναι πρώτες στο χορό.
Για σκέψου, εαν υπάρξει ένταση ή σωματική σύγκρουση με τους λαθραίους, τους Σκατίφα ή την αστυνομία, πού θα πάει να σταθεί η «ηρωίδα» σου; Και ποιός θα μπεί μπροστά για να την προστατέψει ενστικτωδώς;

«Αυτό το "αιδιοδουλος" ηδονίζεσαι και το γράφεις»
«που τον σάπιζε η γυναίκα του στο ξύλο;»

Είμαι αρκετά ώριμος σε ηλικία και μπορώ να αναγνωρίσω την αρσενική φύρα που υποσυνείδητα θαυμάζει «γυναίκες με όρχεις» και επαναλαμβάνει μαζοχιστικά -εκ του περισσεύματος της καρδίας- σκηνές θηλυκής βιαιότητας. Είναι η φύρα των αιδοιόδουλων, παθητικών γυναικολατρών, φεμινιστών αλληλέγγυων, μαμάκηδων, κουραδόμαγκων, ψευτο-γυναικάδων, υστερικών, συναισθηματικών αγοριών που δεν έγιναν άνδρες. Είναι η πλειοψηφική αρσενική φύρα που οδηγεί τις φυσιολογικές γυναίκες να αναφωνούν «δεν υπάρχουν άντρες σήμερα». Κι έχουν απόλυτο δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Τί όρους έθεσε για τα φύλα στον παρόντα κόσμο, Αυτός που δημιούργησε τα φύλα;
Ποιος εξουσιάζει και ποιός υπακούει;

«καὶ πρὸς τὸν ἄνδρα σου ἡ ἀποστροφή σου, καὶ αὐτός σου κυριεύσει»
θα εξαρτάσαι δε πάντοτε από τον άνδρα σου και αυτός θα είναι κύριός σου
(Γεν. 3,16)