10/7/20

Εθνικόφρων δεν είναι αυτός που νομίζει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση

Ο μεταρρυθμιστικός «Ιός», για την μαζική εκτέλεση των συνταξιούχων , υπάρχει, αφού παρασκευάστηκε σε Κινεζικό εργαστήριο, και κυκλοφορεί αλλά μέχρι σήμερα έχει χαμηλότερη μεταδοτικότατα και θνησιμότητα, σε σχέση με αυτά που περίμεναν οι δημιουργοί του

Η βάση του νέου Κορωνοϊού του 2019 είναι ο κορωνοϊός που προκαλεί το συνάχι. Στόχος τους ήταν να παράγουν έναν ιό που μεταδίδεται εύκολα και γρήγορα σαν το συνάχι .

 Ο Κορωνοϊός , απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1931, όταν αποδείχθηκε ότι μια οξεία αναπνευστική λοίμωξη των κοτόπουλων σε ένα πτηνοτροφείο στη Βόρεια Ντακότα είχε προκληθεί από μολυσματικό ιό βρογχίτιδας.
 Στη δεκαετία του 1940, απομονώθηκαν δύο ακόμη ζωικοί Κορωνοϊοί , ο ιός ηπατίτιδας ποντικιών και ο μεταδοτικός ιός γαστρεντερίτιδας .
Οι ανθρώπινοι Κορωνοϊοί , ανακαλύφθηκαν στη δεκαετία του 1960 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, στα πλαίσια προγραμμάτων βιολογικού πολέμου που έκαναν πειράματα με τους γνωστούς κοινούς ιούς κρυολογήματος . Ο ιός δεν μπορούσε να καλλιεργηθεί με τις τεχνικές που είχαν τότε. 
 Το πέτυχαν το 1965. 
 Τα πρώτα πειράματα ήταν απογοητευτικά. 
Ο Κορωνοιός προκαλούσε ένα κρυολόγημα που περνούσε. 
 Αυτό κάνει και τώρα σε πολλούς από τους διαγνωσμένος «θετικούς» και τους «ασυσπτωματικούς». 
Δούλεψαν πάνω του για 40 χρόνια πριν τον εξαπολύσουν, ως την «φονική γρίπη των χοίρων» (αν και πιο φονικά ήταν τα εμβόλια). 
Η «φονική γρίπη των χοίρων» που περιφέρεται κάθε χειμώνα πήγε τελικά «άπατη» , και τώρα από το Βουχάν εξαπέλυσαν τον νέο «δολοφόνο Κορωνοϊό». 

Η επικοινωνιακή απάτη αφορά τα στατιστικά στοιχεία και την μαζική τρομοκρατία, την οποία συντηρούν οι έμμισθοι καραγκιόζηδες που υπογράφουν δηλώσεις για την μετάδοση του, από τον αέρα. 

 Ο ιός όμως , υπάρχει , και τον διαδίδουν αυτοί που τον έχουν, και τον μεταφέρουν σε φιαλίδια. Πριν από τους επιδημιολόγους την αντιμετώπιση της Πανδημίας πρέπει να την αναλάβει η αντικατασκοπία.

 Πέρα από την «συνομωσία» υπάρχει και η πραγματικότητα που λέει ότι τα φάρμακα που υπάρχουν δεν έχουν 100% αποτελεσματικότητα. 
Η ημερήσια λήψη 600mg υδροχλωροκίνης σε συνδυασμό με 1000 mg αζιθρομυκίνης, είχε πολύ καλά αποτελέσματα στο 80% των ασθενών και το «Αβιγκάν» στην Κίνα και την Ρωσία, στο 90%. Εάν έδιναν τα φάρμακα που υπάρχουν οι νεκροί θα ήσαν λιγότεροι, αλλά θα υπήρχαν. 

Το πολιτικό ζήτημα με τις εξαρτημένες από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση τοπικές διοικήσεις είναι ότι δεν κάνουν ότι πρέπει για να προστατευόσουν την δημόσια Υγεία και ότι συνεργάζονται στη Τρομοκρατία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ex oriente lux

soulis είπε...

Σπυρο αυτο που λες οτι ο ιος υπαρχει τον μεταφερουν σε φιαλιδια εχει βαση αν και ειναι δυσκολο να αποδειχθει.
Δεν μπορουμε να ξερουμε πως ακριβως το κανουν τεχνικα με φιαλιδια η καπως αλλιως αλλα φαινεται οτι μπορουν κατα το δοκουν να προκαλουν τεχνητη αυξηση της επιδημιας.
Και το κανουν κατα τοπους στοχευμενα για να πετυχουν πολιτικους σκοπους.
Π.χ στις ΗΠΑ ολως τυχαιως στην Δημοκρατικη Ν.Υορκη η επιδημια υποχωρει ενω αυξανουν πολυ τα κρουσματα στην Φλοριντα και το Τεξας που εχουν ρεπουμπλικανους κυβερνητες και ειναι πολυ κρισιμες πολιτειες για τις επερχομενες εκλογες.
Και αυτο το χρησιμοπουν εποικινωνιακα τα διαφορα cnn NYT κλπ για να ασκησουν κριτικη στς κυβερνητες.Πολυ βολικο για να ειναι τυχαιο.

Ανώνυμος είπε...

Ανάλυση Catherine Austin FItts. Το Άγγλο αμερικανικό κονσόρτσιουμ εμφάνιζε ανεξέλεγκτες τάσεις στον χρηματιστικο τομέα. Κινδύνευε να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμη. Δεν προλαβαιναν να ρολαρουν το επόμενο συστημα. Προκάλεσαν μαζικά απόπληθωρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο κλείνοντας όλον τον κόσμο στα σπίτια του, σταματώντας βιομηχανική παραγωγη, κατανάλωση, μεταφορές κλπ. Πήραν κάποιες ανάσες αλλά το σύστημα έχει καταρρεύσει γράφοντας χρέη 1 τρισ το μήνα. Η Κίνα αρνήθηκε να στηρίξει χρέος ΗΠΑ αγοράζοντας άλλα 5 τρισ σε ομόλογα.
Επομένως περνάμε στο νέο νόμισμα που δεν έχει φυσική μορφη. Είναι τύπου store credits με παράλληλο παγκόσμιο φακέλωμα όλων. Όποιος δεν έχει το απαιτούμενο κοινωνικό σκορ, πχ δεν θέλει να κάνει gene therapy με τα εμβόλια του γκειτσ, θα του αφαιρούνται τα κρεντιτσ. Το κοινωνικό σκορ το τεσταρανε ήδη σε 1.7 δισ Κινέζους. Την διαγραφή των φυσικών νομισμάτων ήδη την ρολαρανε στην Ινδία, όπου ακύρωσαν χαρτονόμισματα μικρής αξίας των φτωχών. Και εδώ με ενημερώνει η εθνική τράπεζα ότι από 1 1 21 θα απαιτειται βιομετρική ταυτοποίηση σε συναλλαγές.
Ο Θεός μαζι μας.

ikonsgr είπε...

Κ. Χατζάρα ,ακόμα με τον κοροϊδοϊο και την πανδημία-πανκοροϊδία ασχολείσαι;
Ο COVID19 δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά, "ΑΣΚΗΣΗ" κοινωνικής μηχανικής, ελέγχου και χειραγώγησης μαζών σε πλανητική κλίμακα!

ΠΟΣΟ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΧΑΪΒΑΝΙ ΑΙΣΘΕΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ!