21/11/20

Οι ΖΗΤΩ-Εφιαλτάκηδες ανήκουν σε δυο συνομοταξίες. Των Ακραιφνών Βλακών αφενός και των ‘Εμμίσθων Παλιάνθρωπων αφετέρου.

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η Δεξιά τάση του Ενιαίου Κοινωνικού Μετώπου εισαγωγής Λαθραίων και των  δικαιωμάτων  των Ομοφυλόφιλων.  

-Οι Αδελφοί  Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι  τσακώνονται αλλά συμφωνούν ότι η Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων ήταν καλός και  αναγκαίος συμβιβασμός, συμφωνούν στον Νέοπατριωτισμό, και πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να είναι αποδεκτή από την κοινωνία. Ίδιοι είναι .

 -Οι Αφοί Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι τσακώνονται για την επίταξη των Κλινικών αλλά συμφωνούν στην αθρόα εισαγωγή Λαθραίων

-Οι Αφοί Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι μπορεί να τσακώνονται για την επίταξη των Κλινικών αλλά συμφωνούν στα  βασικά. Ροζ πολτός και γαλάζιοπολτός  χτυπημένοι  στο μιξερ.

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα το κατάλαβες ότι είναι "αδέλφια" Χαβαναγκιλα; Επίσης έκανες ένα λάθος μάλλον από βιασύνη. Είναι Ενωτικό και όχι Ενιαίο Κοινωνικο Μέτωπο! Και το σωστό είναι: "εξαδελφια" και όχι "αδέλφια" Χαβαναγκιλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο νεοπατριωτισμος είναι έννοια που εισήγαγε στο ΥΠΕΞ ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άλεξ Ρόντος, τις 'χρυσές' εποχές του Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας που πλησιάζει το 100% ότι αυτοί που γνωρίζω και κατ' ανάγκη συναναστρέφομαι ανήκουν στην 1η κατηγορία και πως έχουν την τάση να ενημερώνονται από μέσα τύπου πορδο σαλταρίσματος.