24/11/20

Οι Αφοί Γουρλομάτης Εφιαλτάκης και Αλιέκσι Τσιπρόφσκι & Σια, τσακώθηκαν για την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο της Βουλής και για τη επίταξη των ιδιωτικών Κλινικών αλλά συμφωνούν για το μέλλον της Τουρκίας στην Ευρώπη για την Μεγάλη Επανεκκίνηση και για το ευρωπαϊκό σύστημα δημοκρατίας. Γαλαζιορόζ ευρω-Χούντα

 γράφει ο Σπυρίδων Χατζάρας 


Οι Ούγγροι και οι Πολωνοί δίνουν τη μάχη γι τη Λαϊκή Κυριαρχία με το Τέταρτο Ράιχ  των Βρυξελλών. Μαζί τους και η Σλοβενία.

 Οι Αντιφασίστες Αφοί Γουρλομάτης Εφιαλτάκης  και Αλιέκσι Τσιπρόφσκι συντάθηκαν με την ευρω-Χούντα. με το Τέταρτο Ράιχ  

Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβενία άσκησαν την προηγούμενη εβδομάδα βέτο στην προσπάθεια των Τέταρτου Ράιχ Βρυξελλών να δημιουργήσει μηχανισμό για τη σύνδεση των πληρωμών από τον προϋπολογισμό της   ΕΕ με την εφαρμογή   του «Κράτους Δικαίου».

 Ήδη από τον Ιούλιο η Γερμανική Προεδρία πρότεινε μια γρήγορη διαδικασία αναστολής των κονδυλίων της ΕΕ για τις  χώρες που εχουν «εθνικιστικές κυβερνήσεις», που παραβιάζουν το  «ευρωπαϊκό σύστημα  δημοκρατίας» και το κράτος δικαίου. Το Βερολίνο κατονόμασε   τη Βουδαπέστη και τη Βαρσοβία.

Ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης συμφωνεί πλήρως με τη Γερμανία. Το ίδιο και ο αριστερός Αλιέκσι Τσιπρόφσκι, που αντιπαλεύει την κ. Μέρκελ αλλά μισεί πολύ περισσότερο τους εθνικιστές.

Η Βουδαπέστη απάτησε στο Βερολίνο ότι η Ουγγαρία και η Πολωνία θα ίδρυσαν ένα κοινό ινστιτούτο για να εξετάσουν το κράτος δικαίου στα κράτη μέλη και να δώσουν γενικά αποδεκτές ερμηνείες των ακόμη αμφιλεγόμενων διεθνών εννοιών.

Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, το «Κράτος Δικαίου αποτελεί θεμελιώδη αρχή στο πλαίσιο της δημοκρατίας και σημαίνει κυριολεκτικά την τήρηση του νόμου από όλους, από τους πολίτες έως την κυβέρνηση».

Για αυτά τα μεγάλα ζητήματα στην Αθήνα δεν υπάρχει καμιά συζήτηση. ΕΚΜ Νέα Δημοκρατία και ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν επί της Πολιτικής «ότι πει το αφεντικό»

 Η υποχρέωση που κατοχυρώνεται στα παλαιού τύπου  Συντάγματα  είναι  όλοι οι πολίτες, να σέβονται άνευ όρων το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, Τωρα το Τέταρφτο Ράιχ και το ΑΘΕΑΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ εννοούν ως Κράτος Δικαίου την πολιτική ατζέντα των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό , οι οποίες σε πολλές χώρες υποχρεούνται να εγγράφονται ως ξένοι πράκτορες για απεριόριστη μετανάστευση, για τα δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ, συμπεριλαμβανομένης της ανατροφής παιδιών από ζευγάρια του ιδίου φύλου.

Η Ουγγαρία και η Πολωνία απάντησαν ότι το «κράτος δικαίου» πρέπει να περιλαμβάνει, πρωτίστως, την κατοχύρωση  της εθνικής κυριαρχίας και ότι τα προγράμματα  οικονομικής στήριξης  κατά τη διάρκεια της Πνδημάις  coronavirus δεν μπορεί να υπόκειται σε πολιτικούς όρους.

Το Τέταρτο Ράιχ υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι χώρες δίνουν οικειοθελώς την κυριαρχία τους εν όλω ή εν μέρει στην ΕΕ, δηλαδή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία, ως «αρχηγός», καθορίζει ποιος είναι καλός και ποιος κακός.. Συνεπώς, ο μηχανισμός που προτείνουν οι Βρυξέλλες θέτει το ζήτημα του σεβασμού της κυριαρχίας των κρατών μελών .Επομένως, το κράτος δικαίου πρέπει να περιλαμβάνει, πρωτίστως, τον καθορισμό του ισχυρισμού της εθνικής κυριαρχίας.

Τα όργανα λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες θέλουν κατασκευάσουν έναν μηχανισμό που θα περιορίζει τις  πληρωμές από τα κονδύλια της ΕΕ, που αποσκοπούν  στην αποκατάσταση της οικονομικής ζημίας που προκαλείται από την πανδημία , μόνο στα κράτη μέλη που αποδέχονται τις πολιτικές και ιδεολογικές προϋποθέσεις της Επιτροπής . και σε αυτό συμφωνούν και ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης και ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκι . Αλλά και η Φώφη, Ενώ ο πωλητής Κηραλοιφών  περί άλλων τυρβάζει

Τα Ουγγρικά και τα Πολωνικά ΜΜΕ  ενημερώνουν τους πολίτες. Τα ελληνικά ασχολούνται με τον παπά στη Χαλκιδική και με τους Χριστιανός που φιλούσαν «παθιασμένα» τις εικόνες στη Υδρα . Το 61% και στις δυο χώρες πιστεύουν  ότι η  Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της κάθε χώρας με αυτόν τον τρόπο, καθώς οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που εκφράζουν τις απόψεις τους για το κράτος δικαίου στις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Το 81%  πιστεύει ότι είναι λάθος  να συνδεθεί  η οικονομική βοήθειαμε πολιτικά αιτήματα. Το 15% δεν θα είχε αντίρρηση. Το 64% πιστεύουν ότι οι Βρυξέλλες δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στον τρόπο με τον οποίο θέλουν να ζήσουν οι Ούγγροι και οι Πολωνοί , · ενώ το 30% θεωρεί δικαιολογημένη την παρέμβαση της ΕΕ.

 Ο μηχανισμός που σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες. απαιτεί από την Ουγγαρία και τη Πολωνία να υιοθετήσουν μέτρα που δεν ανταποκρίνονται στις παραδοσιακές αξίες της πλειονότητας των πολιτών τους  συμπεριλαμβανομένης της «ανατροφής» παιδιών  από τους ΛΟΑΤ και της αποδοχής παράνομων μεταναστών στο πλαίσιο των  ποσοστώσεων. 

Στην  Ουγγαρία το 70% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι οι οικογενειακές σχέσεις θα πρέπει να βασίζονται σε σχέσεις γάμου και γονέα-παιδιού· ότι οι μητέρες είναι γυναίκες και άνδρες πατέρες...

Ο Γουρλομάτης Εφιαλτακης και ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκι , συμφωνούν με την Επιτροπή και την κα Μέρκελ. Αφού συμφωνούν με την Δωροθέα συμφωνούν και μεταξύ τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμερικανοκουμουνια ειναι ολοι... με γραβάτα ή άνευ!
Τί δεν καταλαβαίνουμε;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...