23/11/20

O Εφιαλτάκης που παρίστανε τον καλό Χριστιανό για τους τηλεθεατές, εισέβαλε σε Εκκλησία και συνέλαβε έναν Ιερέα και δυο πιστούς.

 

Χθες στην Χαλκιδική , στον ενοριακό Ναό των Ριζών στα Ζερβοχώρια, ιερέας, παρά την απαγόρευση της ΑΘΕΗΣ κυβέρνησης, αποφάσισε να τελέσει  την Θεία Λειτουργία . Ύστερα από καταγγελία, ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ κατέφθασαν τα Καρακόλια που εισέβαλαν στον Ναό, διέκοψαν  την Λειτουργία και επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ στους δύο Χριστιανούς που βρισκόντουσαν μέσα στην Εκκλησία  και 1.500 ευρώ στον ιερέα.

Οι δύο ΟΠΛΑΤΖΗδες του Εφιαλτάκη δασκαλεμένοι από την Κούρτοβικ μετέβησαν στο νοσοκομείο διότι τραυματίστηκαν (ψυχικά) επειδή  ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς τους επιτέθηκαν λεκτικά. 

Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο ένας πιστός, που δεν τον πήγα σο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι η τέλεση λειτουργιών επιτρέπεται στην καραντίνα, μόνο με την παρουσία ιερέων και του αναγκαίου προσωπικού χωρίς πιστούς.

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ και η ΦΙΛΕΛΕ ΕΚΜ Νέα Δημοκρατία. Βάλτε τα μαζί με το ρεπορτάζ του «Νιους μπόμπ» από την Υδρα και θα δείτε ποιος είναι ο Στόχος της πολιτικής Εφιαλτάκη.

ΥΓ1. Στα Ριζά της Χαλκιδικής που επενέβησαν τα καρακόλια του Εφιαλτάκη  για την προστασία της Δημόσιας Υγείας δεν υπάρχει κανένα «κρούσμα».

ΥΓ2. Στην «γραμμή Κούρτοβικ» και ο σύντροφος  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής, Γιώργος Αρχοντόπουλος  που προσπάθησε να διαψεύσει το χάλι των ένστολων παλιανθρώπων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι γνωστά Χατζάρα. Τα μέλη της Στοάς σε έναν Θεό πιστεύουν κι αυτός είναι ο Μ.Α.Τ.Σ. Συνεπώς, δεν μπορεί ταυτόχρονα να πιστεύουν και στον Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λες ότι τα μέλη της στοας πιστεύουν στον ΜΑΤΣ και σωστά το λες, γιατί τότε δεν τούς στέλνεις στον.... διάβολο;

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης ο ΜΑΤΣ που λες, δεν είναι Θεός! Μην είσαι βλάσφημος. Και παράτα την.... "διαφημιση" της στοας!

Ανώνυμος είπε...

Και να πεις επίσης στην στοα να φέρουν πίσω οι "πολιτικοί" όσα έκλεψαν από τον ελληνικό λαό, να φέρουν πίσω π.χ. το ΕΚΑΣ, να δίνουν αξιοπρεπείς συντάξεις, αποταμίευση κ.τ.λ.!

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...