24/11/20

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, που δολοφονήθηκε από τους; εργοδότες του ήταν πράκτορας της Cia

Οι εχθροί του Τζων Κέννεντυ που τον ήθελαν νεκρό ήσαν πολλοί. Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, αλλά και ο υπόκοσμος. Πρώτοι στον κατάλογο οι τραπεζίτες της ιουδαϊκής τραπεζικής Χούντας διότι με το σχέδιο νόμου, (Νο:11110/1963), που υπέγραψε τον Ιούλιο του 1963, και το οποίο απέστειλε για ψήφιση στο Κογκρέσο, ανακαλούσε την εκχώρηση του δολαρίου στους Ρότσιλντ και τις εξουσίες που δόθηκαν το 1910 στην ιδιωτική «Federal Reserve», και το δολάριο θα ήταν «UNITED STATES NOTE» και όχι «FEDERAL RESERVE NOTE». 

Εναντίον του Προέδρου ήσαν και πετρελαιάδες, με πρώτους τους Τεξανούς, διότι ο Κέννεντυ σκόπευε να καταργήσει τις φορολογικές απαλλαγές που τους είχαν δοθεί για την εκμετάλλευση του υπεδάφους, οπότε και εκείνοι θα έχαναν τεράστια χρηματικά ποσά. Πολιτικός εκπρόσωπος των εταιρειών πετρελαίου ήταν ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίοε είχε άμεση συμμετοχή στην οργάνωση της επίσκεψης του προέδρου και στα ζητήματα ασφάλειας του. 
 Το στρατιωτικό-βιομηχανικό Καρτέλ που δεν ήθελε την απόσυρση από το Βιετνάμ και την συνδιαλλαγή με την Σ. Ένωση ήταν επίσης θανάσιμοι εχθροί των Κέννεντυ, οι οποίοι για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, είχαν αποφασίσει να θέσουν τέλος στον Ψυχρό πόλεμο, συνεργαζόμενοι με το, Νικήτα Χρουστσόφ. Άλλωστε μετά τη δολοφονία στο Ντάλας, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, έστειλε στη Μόσχα τον Ουίλιαμ Ουόλτον, για να πληροφορήσει τον Χρουστσόφ ότι η οικογένεια των Κέννεντυ υπέθετε, ότι η συνομωσία για τη δολοφονία του προέδρου προερχόταν από τις ΗΠΑ και ότι σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν η CIA και το οργανωμένο έγκλημα.

 Στον όμιλο των «εχθρών» πρέπει να προσθέσουμε και τη Μαφία που με την ανατροπή του Μπατίστα από τον Φιντέλ έχανε τις τεράστιες επενδύσεις της στα ξενοδοχεία και τα Καζίνο της Αβάνας.

 Η Μαφία και η Cia συνεργαζόντουσαν άλλωστε την απόβαση στον κόλπο των Χοίρων και πραγματοποίησαν πολλές κοινές επιχειρήσεις, για να εξοντώσουν το Φιντέλ Κάστρο, στις αρχές της δεκαετίας των ’60.

 Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πια το παραμύθι της Επιτροπής Συγκάλυψης της συνομωσίας για τον μοναχικό δολοφόνο με τη μαγική σφαίρα τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Στη συνωμοσία ήσαν ‘όλοι μέσα. CIA, τοπική αστυνομία, Μαφία, Κουβάνοι, Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, και είχαν την κάλυψη του Τζόνσον που ήξερε τα πάντα. 

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στον οποίο φόρτωσαν την εκτέλεση ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. 

Όταν κατατάχτηκε στους πεζοναύτες εκπαιδεύτηκε στα Ραντάρ πέρασε από διάφορα στρατιωτικά σχολεία και αφού αξιολογήθηκε σαν άκρως απόρρητος τοποθετήθηκε στην MACS-1 στο Ατσούγκι του Τόκυο , στην πρώτη αεροπορική πτέρυγα των πεζοναυτών, από όπου γίνονταν πτήσεις παρακολούθησης της Κίνας και της Σοβ. Ένωσης. 

 Στο Ατσούγκι άρχισε να μαθαίνει ρωσικά και Ισπανικά. Τον προετοίμαζαν για στην Κούβα. 

Το 1959, η Cia τον έστειλe στη Ρωσία για να κάνει τον μαρξιστή αλλά το 1962 όταν εκείνος είχε επιστρέψει από την αποστολή  ΕΣΣΔ, οι πράκτορες της CIA ήσαν υποχρεωμένοι να ανακρίνουν έναν άκρως απόρρητο πεζοναύτη που «αποστάτησε» και να ελέγξουν τον άνθρωπο, που κατέφυγε στη Σοβιετική Ένωση,  και έζησε εκεί σχεδόν τρία χρόνια, και στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ. 

Στη CIA δηλώνουν ακόμα ότι δεν έγινε ποτέ ανάκριση και ούτε παρακολούθηση. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος να υποψιαστεί κανείς ότι η CIA λέει ψέματα όταν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον πράκτορά της Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωωωω τι κοσμος μπαμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!! Σωστότατος!!!

Ανώνυμος είπε...

ειπα να μην γραψω τιποτα για τη σεσημασμενη προεδρο τους την κοντη λευκη μαιμου φιλελε κνιτισα,ειναι αλλωστε επιλεγμενη απο φιλτρα και με κατευθυνση γνωστη

αλλα αφου δεν εγραψες προχτες.

εβγαλε λοιπον μια ανακοινωση η σαχλη αυτη τεχνοκρατισα της ανωτερας υπαλληλιας του καθεστωτος την ημερα ενοπλων δυναμεων που τις θυμηθηκανε απο τη μουχλα ,λογω φοβου στη τουρκια ξαφνικα.

και τι ειπε χοντρικα

τιμω λεει τις ενοπλες δυναμεις και τους νεκρους

που πολεμησαν εναντιον του φασισμου και του ναζισμου !

μα τον αλλαχ ετσι δηλωσε !

αυτη ειναι ολη η ιστορια του εθνικου στρατου απο το 1830 μεχρι το 1990 που καταργηθηκε!



αυτο μονο την απασχολει απο την ελληνικη φυλη !

να στραφει με τον φασισμο εναντιον της απο αριστερα και φιλελε !

απο αυτο καταλαβες τι ταμπακο φουμε ειναι η αριστερη φιλελε διεθνιστρια ευρωπατριωτισα

δεν τιμα τον εθνικο στρατο και την ιστορια του με τοσα γεγονοτα

αλλα τον βλεπει τον στρατο σαν κοκκινο στρατο των σοβιετ που ουτε τα σοβιετ θα τον περιοριζαν τοσο πολυ!

και το μονο που εκτιμησε ειναι η αντιφα σελιδα της ιστοριας οπου φυσικα στους φασιστες περιλαμβανονται και οι ελληνες φυλετικως μεχρι τη χ.α και τον καθε εναπομειναντα ελληνα.

μα ο πρωην εθνικος στρατος ηταν εθνικος και φυλετικος στρατος οχι μισθοφορικος και νατοικος διεθνιστικος του κρατους δικαιου της ΒΑΒΕΛ

αυτη αναφερεται σε αλλο ειδους στρατο που δεν υπηρχε μεχρι το 1990 !

αναπλαθει την ιστορια δηλαδη στα μετρα του σημερα!

Ανώνυμος είπε...

Tον Κεννεντυ τον φαγανε οι εβραιοι λογω FED.
Και στα καπακια φαγανε και τον Ρομπερτ. (με ενα Παλαιστινιο που "βρηκαν" προχειρα σ' ενα ξενοδοχειο)
Εντελως ξεκαθαρο ΠΟΙΟΙ τον φαγανε.

Τωρα αν βοηθησαν και τα παρακλαδια του παρακρατους τους, αλλο καπελο.
Προσωπικα πιστευω οτι το εβραϊκο παρακρατος ερριξε "μελανι" σαν την σουπια για να ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ η Αληθεια.
Οπως ακριβως εγινε και με την 11η Σεπ 2001.
Δοκιμασμενη η συνταγη.

soulis είπε...

Eγω θα επανελθω με την γνωμη (οχι δογματικη) που εχω διαμορφωσει με τα οσα εχω διαβασει απο διαφορες πηγες.
Ειναι απο τα λιγα η ισως το μοναδικο θεμα με το οποιο διφωνω με τον Σπυρο και μαλλον θα φαω χλευασμπ οπως την αλλη φορα αλλα δεν πειραζει.
Μαγικη σφαιρα δεν υπηρξε.Η ιδια σφαιρα (η πρωτη που τον βρηκε και δευτερη απο τις τρεις συνολικα) που βρηκε τον Κενεντυ στο πισω μερος του αυχενα ηταν που βγηκε απο μπροστα και τραυματισε τον κυβερνητη στο χερι.
Δεν θθα ξαναγραψβ παλι τα ιδια αλλα γενικα αντιθετα απο τα οσα διαδιδονται επι χρονια δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο να πετυχει ενας ικανος σκοπευτης οπως ο Οσβαλντ ενα πρακτικα ακινητο στοχο απο αποσταση 90 μετρων απο την οποιαεριξε την τριτη (και δευτερη ευστοχη )σφαιρα στον Κενεντι.
Και το οπλο του Οαβαλντ ηταν μια χαρα οπλο για σκοπευση με καλυτερη ευθυβολια π.χ απο ενα Καλασνικοφ η ενα g3.
Aπο κει και περα η Μαφια σιγουρα ηθελε να δολοφονησει τον Κενεντι αλλα κυριως για αλλον λογο και οχι μονο γιατι οι Κενεντι χαλασαν τις μπιζνες του εβραιου Μεγιερ Λανσκυ στην Κουβα.
Τοβ ηθελαν νεκρο γιατι απλουστατα οι Κενετι τους εριξαν.
Και ενω ο πατερας τους ειχε κανει συμφωνια μαζι τους να βοηθησουν τον Τζον να εκλεγει αυτος μετα εβαλε τον Ρομπερτ να τους κυνηγησει.
Και η μαφια επαιξε μεγαλο ρολο στην εκλογη του γιατι για να λεμε την αληθεια ο Κενεντι βγηκε με νοθεια .Οχι ηλεκτρονικη οπως σημερα αλλα η διαφορα του απο τον Νιξον ηταν απειροελαχιστη και κριθηκε η εκλογη απο το Σικαγο και περιοχες που ελεγχε η Μαφια.
Και οι εβραιοι μπορει να ηθελαν να τον σκοτωσουν αλλα οχι μαλλον για το θεμαμε την FED και το δολλαριο.
Αυτη ειναι μια ιστορια μαλλον fake news που κυκλοφορουσε χρονια αλλα εχει καταρριφθει.Αντιθετα ειναι αληθεια οτι ο Τζον Κενεντι αντιδρουσε σθεναρα στην αποκτηση ατομικης βομβας απο το Ισραηλ και αυτος ειναι ο πιθανοτερος λογος που ηθελαν να τον βγαλουν απο την μεση.
Και ο Ρομπερτ δεν ηταν καλυτερος και οπως εχω γραψει συμφωνα με νεωτερα στοιχεια υπηρξε και ο ηθικος η και φυσικος αυτουργος της δολοφονιας της Μεριλυν Μονροε μαζι με τον προσωπικο του γιατρο οταν εμαθε οτι ηταν εγκυος απο αυτον.
Γενικα εμενα δεν με ενδιαφερει και πολυ ποιος τους σκοτωσε.
Θεση μοου και πολλων αμερικανων πατριωτων ειναι πως οι Κενεντι ηταν ενα πολιτικο βρωμοσογο παρομοιο με τα δικα μας Μητσοτακηδες Καραμανληδες Ππαπανδρεου που πορευθηκε με το ψεμμα την ατιμια και την απατη αποκλειστικα για προσωπικο οφελος .
Και η ολεθρια επιρροη τους συεχιστηκε και μετα τον θανατο των δυο και ο αλλος ο μπεκρης σαπιοκοιλιας Εντουαρντ εφερε μαζι με τους εβραιους το ολεθριο immigration act που επτρεψε την εισροη δεκαδων εκατομμυριων αφροασιατων που προκαλεσε και την απαρχη της δημογραφικης αλλοιωσης του πληθυσμου των ΗΠΑ (που μεχρι την δεκαετια του 60 το 90% των κατοικων της ηταν λευκοι χριστιανοι ευρωπαικης καταγωγης).
Τις συνεπειες εκεινου του εγκληματος τις βλεπουμε σημερα στις ΗΠΑ.

aviator είπε...

THE DOMINO PRINCIPLE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΤΟΜΙΝΟ
Τζιν Χάκμαν, Ρίτσαρντ Γουίντμαρκ, Μίκι Ρούνεϊ Ελι Γουόλας 1977

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...