27/11/20

Μεταρρύθμιση παντού, Ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης είναι και Μέγας Μεταρρυθμιστής για την Μεγάλη Επανεκκίνηση

 

O Ιάπων  Τάρο Άσο , είναι καθολικός και παιδί του LSE .  Σήμερα είναι 80 χρονών, και εξακολουθεί να είναι  ο Υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας.

Ο Τάρο Άσο,  το  2013 σε συνεδρίαση του « Εθνικού Συμβουλίου  μεταρρύθμισης της  κοινωνικής ασφάλισης» είχε πει ότι «το Σύστημα δεν αντέχει το κόστος να κρατάει  στη ζωή τους γέρους με τα σωληνάκια που δεν θέλουν  να πεθάνουν».

Οπότε τώρα, μας ήρθε η μεγάλη ασφαλιστική μεταρρύθμιση.  

ΥΓ. Μεταρρύθμιση παντού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια δημοσκόπηση δίνει στον Εφιαλτακη 37% και διαφορά 17 μονάδες από τον Σύριζα! Την παρουσίασε στον παλιο-σκαι η cia Κοθωνι!. Δεν θα ξεμπερδεψουμε εύκολα από τον Εφιαλτακη, Χατζαρα. Κι αν ακόμα πεσουν τα ποσοστά του θα κάνει κυβέρνηση με τον "εξάδελφο" του Χαβαναγκιλα. Εσύ έχεις υπόψη σου καμιά αληθινή δημοσκόπηση;

Taleban είπε...

Mas douleveis file mou,ti aksia exei I alithini dimoskopisi otan sta computer mpainoun mono oi pseftikes?

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, έγινε μυστηριώδης διάρρηξη θυρίδας σε τράπεζα στο Ψυχικό (ή Χαλάνδρι;). Τί συνέβη; Μπορείς να το ψάξεις; Η πόρτα ασφαλείας του θαλάμου των θυριδων δεν ήταν παραβιασμενη. Εγώ θεωρώ ότι το "βαθύ-αθεατο" κράτος αποφάσισε να βάλει χέρι στις θυρίδες. Η λεία ήταν μεγάλη. Η αστυνομία κάνει έρευνα μετά από καταγγελία του μισθωτη της θυρίδας.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο,με συγχωρείς. Απλώς ρώτησα μπας και έχει υπόψη του καμιά τίμια δημοσκόπηση ο Χατζαρας. Μπας και...