17/11/20

Το Πολυτεχνείο μας έφερε μόνο την Προδοσία της Κύπρου και την Δαμανάκη

 

Το «Πολυτεχνείο» δεν έφερε τη Δημοκρατία. Το Πολυτεχνείο,  έφερε τον Ιωαννίδη και την Προδοσία της Κύπρου. 

Το Πολυτεχνείο δεν ήταν αντιαμερικανικό αλλά Αμερικανικό.  

Ο Γκας Αβράκωτος το δημιούργησε . Το «πολυτεχνείο» σχεδιάστηκε  το κλιμάκιο της Cia με επικεφαλής τον Γκας Αβράκωτο και τον Ιωαννίδη για να ανατρέψουν τον Μαρκεζίνη και τον Παπαδόπουλο. 

Κομπάρσοι -Κασκαντέρ ήταν οι συνεργάτες της ΚΥΠ από την  τροτσκιστική «Μαμή», από τους Αναρχικούς της  «Διεθνής Βιβλιοθήκης» και τους Μαοϊκοί. ΠΠΣΠ ΚΑΙ ΑΑΣΠΕ. 

Το ΕΚΚΕ που κατάλαβε την Νομαρχία του Αιγάλεω το πρωί της 16ης , έφερε κόσμο με Λεωφορεία και  επιτέθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Τότε  πυροβόλησε ο φρουρός και άρχισαν οι πυροβολισμοί. 

Οι παππούδες του ΣΥΡΙΖΑ, οι Παρτσαλιδικοί, οι Ρηγάδες, οι ΕΔΑίτες του Ηλιού  που είχαν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη κατήγγειλαν την  κατάληψη ως προβοκάτσια. Οι τυχοδιώκτες της  ΚΚΕ λτδ μπήκαν μέσα την Πέμπτη το πρωί  και το μαζικοποίησαν. Οι οικοδόμοι του ΚΚΕ ήταν αυτοί που μπήκαν με το πανό ΟΥΕ. Η ΚΝΕ είχε επικεφαλής την Καριστιάνη και τον Μαθιανάκη.

47 χρόνια μετά, κανένας δεν μας έχει αποκαλύψει  ποιος έβγαλε τους ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και οι  «νεκροί του Πολυτεχνείου ακόμα ζητάνε να μάθουν ποιος τους σκότωσε και γιατί» . O Γκας Αβράκωτος και οι Ηλένια Μαριάμ και Σία, ήξεραν. 

Τέλος πάντων πλήθος χρήσιμων ηλιθίων εξακολουθεί να αποτίει φόρο βλακείας στο πραξικόπημα Ιωαννίδη και στον Αττίλα  που έφεραν η  Ηλένια και Cia.

 Σπυρίδων Χατζάρας

 ΥΓ1.  Το σούρουπο  της Πέμπτης,  μου είχαν δώσει ένα περιβραχιόνιο και στεκόμουν  φρουρός έξω από το «Λαϊκό Ιατρείο» που λειτουργούσε στο κτήριο της Αρχιτεκτονικής και ήμουν εκεί όταν έφεραν τον Διομήδη σηκωτό.

ΥΓ2. Ο Ζακ ζει, ο Καλτέζας ζει, ο Φύσσας ζει, ο Γρηγορόπουλος ζει και η Κα Καίτη.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κι ο συνάδελφός σου(ηθοποιός) Αντώνης Καφετζοπουλος που ήταν στο ΕΚΚΕ ήταν προβοκάτορας; Για κοίτα ρε,κάτι πραγματα! Και οι... προβοκάτορες έχουν ψυχή.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...