21/11/20

Ο Ταγίπ ο Μεγαλοπρεπείς θέλει να κατακτήσει την Βιέννη που δεν κατάλαβε ο Σουλειμάν.

Ο Ερντογάν στην τηλε- ομιλία του στο συνέδρια του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) είπε ότι η χώρα του βλέπει τον εαυτό της στην Ευρώπη και επιδιώκει να χτίσει το μέλλον της σε Αυτήν . «Βλέπουμε τον αυτό μας στην Ευρώπη, όχι κάπου αλλού, και αναμένουμε να οικοδομήσουμε το μέλλον μας με την Ευρώπη» δήλωσε ο Ερντογάν «Θα βρούμε μια κατάλληλη θέση στον μετα-πανδημικό κόσμο βελτιώνοντας τις δικαστικές υποδομές μας, ενισχύοντας τα θεμέλια της οικονομίας μας, αυξάνοντας την παραγωγή και την απασχόληση» πρόσθεσε.

Η κυβέρνηση του Ψωροελαδιστάν-ΝεοΡαγιαδιστάν και ο Κούλης Χαβαναγκίλα  Εφιαλτάκης, έπρεπε  να απαντήσουν  αμέσως ότι δεν βλέπουν κανένα  μέλλον για την Τουρκία στην Ευρώπη, αλλά δεν το έκαναν..

 ΥΓ1. Οι Αφοί Εφιαλτάκης  Τσιπρόφσκι & Σια, δεν τσακώθηκαν  για το εάν έχουν μέλλον ο Ταγίπ ο Μεγαλοπρεπής και η Τουρκία στην Ευρώπη. Πήγαν και οι δυο πάσο.

ΥΓ2.  Ούτε ο Τουρκοκύπριος Αναστασιάδης είπε τίποτα για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Τουρκίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατέλαβε ήδη όλη την Ευρώπη με την μετανάστευση εργατικού δυναμικού τούρκων την δεκαετία '50, '60, '70 και τα τελευταία 10 χρόνια με την ιδιότητα του και καλά "κατατρεγμένου πρόσφυγα"...
Άλωση εκ των έσω!
Χωρίς να πέσει ντουφεκιά!
Για σκέψου πόσα εκατομμύρια είναι μόνον στην Γερμανία, αφού έχουν παρουσία από το '50 και κάνουν τουλάχιστον 4-5 παιδιά!