4/1/21

Οι «ειδικοί» και οι πολιτικοί δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι τα εμβόλια είναι και επικίνδυνα και ούτε θα αναγνωρίσουν ποτέ τα θύματα του Εμβολίου.

 

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από την Πρωτοχρονιά ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου που εμβολιάστηκε από τους πρώτους. «Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού».

Και η  αλλεργική αντίδραση που εμφάνισε η32χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά τον εμβολιασμό της «δεν είναι κάτι ανησυχητικό».

Το ερώτημα είναι πόσοι τρόφιμοι γηροκομείων που θα κάνουν το εμβόλιο για να «μείνουν ασφαλείς» θα επιβιώσουν  της αλλεργικής αντίδρασης.

Στην Πορτογαλία πέθανε κατέληξε δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer.

Η νοσοκόμα Σόνια Ασεβέντο 41 ετών  και μητέρα δύο παιδιών. Η νοσοκόμα Σόνια Ασεβέντο που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Ογκολογίας στο Πόρτο εμβολιάστηκε, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.

Οι αρμόδιοι είπαν ότι «δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όταν το ψευτοτέστ βγει θετικό και έχεις κάποιο πρόβλημα πεθαίνεις από κοροϊδοϊό, όταν κάνεις το εμβόλιο και έχεις κάποιο πρόβλημα πεθαίνεις από το πρόβλημα

Το μυστήριο της εξαφάνισης του Νίκου Ζαχαριάδη από το Νταάχου . Που χάθηκε για 30 ημέρες;

Γράφει ο  Σπυρίδων Χατζάρας   Στις 29 Απριλίου 1945 ο Αμερικανικός Στρατός έφθασε στο Νταχάου και απελευθέρωσε τους έγκλειστους στο στρατόπε...