1/1/21

COVID-19: «Vatican says coronavirus vaccines «morally acceptable»

Οι ρουφιάνοι του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ φωνάζουν «Αδιανόητοι ισχυρισμοί του μητροπολίτη Σεραφείμ για τα εμβόλια» αλλά τους αδιανόητους ισχυρισμούς τους γνωρίζει ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ που «ευλόγησε» τα εμβόλια 
 «Η χρήση εμβολίων που αναπτύχθηκαν με τη χρήση κυτταρικών σειρών που προέρχονται από εξαμβλωμένα έμβρυα κατά του Covid-19 είναι «ηθικά αποδεκτή», ανακοίνωσε τη περασμένη Δευτέρα η Καθολική Εκκλησία. «Ελλείψει οποιασδήποτε εναλλακτικής λύσης, τέτοια εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ήσυχη συνείδηση», ανέφερε το Βατικανό και γνωμοδότησε ότι, το γεγονός ότι «αρκετά εμβόλια αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας κύτταρα που προέρχονται από έμβρυα δεν θα αποτελέσει επίσημη αποδοχή των αμβλώσεωνμ από την Καθολική Εκκλησία»
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

«Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΒΟΥΛΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ, "ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΑΠΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ. 
 ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΟΥΝΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΥΝΙΤΙΚΗ - ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΩΡΑ.
 ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΘΗΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΥΡΩΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ(ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ), ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ. 

ΕΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.»

 ΦΩΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απλα ανα αλλαξει κατι θα ερθει απο ανακαινισμενη στοα για να μην φαινεται το ιδιο το παλιο και οι μασκοφοροι εστω και με λιγο οξυγονο στον εγκεφαλο κατι καταλαβουν

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα και Καλη Χρονια.
Νομιζω οτι το σχολιο περι Ουνιας ειναι συγκλονιστικο. Νομιζω οτι πρεπει να ανδειχθει σε ξεχωριστο ποστ, αυτη η εννοια και οι συνεπειες της!

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....