8/3/24

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα για τις 8 Μαρτίου!!!!!

 Το βράδυ της 7ης Μαρτίου, η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα  εξέδωσε την ακόλουθη προειδοποίηση προς τους πολίτες των ΗΠΑ στη Ρωσία.

  «Η πρεσβεία παρακολουθεί αναφορές ότι εξτρεμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις τις επόμενες 48 ώρες», ανέφερε η πρεσβεία των ΗΠΑ στον ιστότοπό της .

Η Ανακοίνωση της Αμερικανικής πρεσβείας ήταν απάντηση στην ανακοίνωση της ρωσικής FSB ότι εξουδετέρωσε πυρήνα του «ISIS» στην περιοχή  της Καλούγκα , οι οποίοι σχεδίαζαν επίθεση σε συναγωγή στη Μόσχα. Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προέβαλαν ένοπλη αντίσταση και εξουδετερώθηκαν από τα πυρά των ανδρών της FSB . Στο σπίτι που έγινε η επιχείρηση  κατασχέθηκαν πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, εξαρτήματα για την κατασκευή  εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι Αμερικανοί σύμφωνα με την οδηγία της Πρεσβείας πρέπει  να αποφεύγουν τα πλήθη, να παρακολουθούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και να παραμένουν σε εγρήγορση.
 Η πρεσβεία δεν διευκρίνισε τις πηγές πληροφοριών σχετικά με την πιθανή τρομοκρατική επίθεση. 
Το μήνυμα εμφανίστηκε μόνο στην αγγλική έκδοση του ιστότοπου της Πρεσβείας

Μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων στη ρωσική πρωτεύουσα, αναφερόμενο αποκλειστικά στις πληροφορίες της αμερικανικής πρεσβείας. 

Το Λονδίνο έχει επίσης βάλει τη Μόσχα στην «κόκκινη» λίστα των χωρών όπου οι Βρετανοί δεν πρέπει να έρθουν.

 Επίσης, στις 7 Μαρτίου,  το Βερολίνο «προειδοποίησε αυστηρά» τους Γερμανούς να μην επισκεφθούν τη Μόσχα, σημειώνοντας ότι η πρωτεύουσα και τα προάστια  της «έχουν γίνει επανειλημμένα στόχος επιθέσεων UAV».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρακτωρ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και τα ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟΥ 1965

  Τα Ιουλιανά του 1965 οργανώθηκαν από το MI6 δια των πρακτόρων Μητσοτάκη και Κόκα και προωθούσαν τα φιλοτουρκικό σχέδιο ανακήρυξης τουρκοκυ...