18/3/24

Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς: Ονειρευόμουν μια ισχυρή, Ανεξάρτητη και ελεύθερη Ρωσία. Ολοι οι Ρώσοι εκτός πλην Πρακτόρων συσπειρώθηκαν γύρω από τον Πρόεδρο τους

Οργή και Πανικός στην Αθέατη Μογγολοεβραϊκή Υπερδομή, Νεας Υόρκης και Λονδίνου, για την Εθνική συσπείρωση των Ρώσων γύρω από τον Πρόεδρο τους.

 


 
"ΓΙΑ ΜΕΤΣΤΑΛ Ο ΣΙΛΝΟΪ,ΝΕΖΑΒΙΣΝΟΪ Ι ΣΒΟΜΠΟΝΤΝΟΪ ΡΑΣΙΗ"

«Η Δύση μαίνεται μετά τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία και ρίχνει  συνθήματα σύμφωνα με το εγχειρίδιο», δήλωσε  η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απαντώντας στο Σχόλιο  του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ότι οι εκλογές στη Ρωσία δήθεν «δεν είναι ελεύθερες και δίκαιες». 

«Έχει σταλεί στις δυτικές πρωτεύουσες ενα εγχειρίδιο. Η ίδια φράση για «όχι ελεύθερες και δίκαιες» εκλογές ειπώθηκε  και από τον Λευκό Οίκο. Ποιος θα είναι ο επόμενος; » σχολίασε η Ζαχάροβα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο "στρατηγός" Κλεο-(πας) από την Κύπρο έχει άλλη άποψη εδώ και δύο χρόνια. Μιλάει για εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν έχουμε γλιτωμο!!

Η 27η Ιουλίου στην Ιστορία

Η 27η Ιουλίου είναι η 209η ημέρα του δίσεκτου έτους 2024. Απέμειναν 157 μέρες ως την 31η Δεκεμβρίου 484 . Μια εβδομάδα μετά την στέψη του στ...