17/3/24

Τα σκυλιά της Σκύλας
 

Το Πρακτορείο της ΝΕΑΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Μητσοτακένσκι, είναι κυριολεκτικα "Πρακτορείο". 

Στρατευμένο στη παραπληροφόρηση και την Πολεμική προπαγάνδα της Cia και του NATO.

Από τις ρωσικές εκλογές  βρηκαν ως είδηση κάτι πλάνα που έστειλαν οι πρακτορες και που παρουσιάζουν την ουρά στα εκλογικά Κέντρα ως διαμαρτυρία κατά του Πούτιν, ενώ βαφτίζουν τον απατεώνα και καταδικασμένο για σειρα δολοφονιών που διέταξε ιουδαίο Μωυσή Χοντορκόφσκι ως ηγετική φυσιογνωμία.

"Μια ομάδα συνεργατών του εκλιπόντος ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι ανέφερε σήμερα --τρίτη και τελευταία ημέρα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία-- σειρά διαμαρτυριών κατά της αναμενόμενης επανεκλογής του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στη ρωσική άπω Ανατολή, στο Βλαδιβοστόκ, το Νοβοσιμπίρσκ, το Ομσκ, το Ιρκούτσκ και άλλες πόλεις της Σιβηρίας, πολίτες συμμετείχαν στην εκστρατεία "Μεσημέρι κατά του Πούτιν", όπως έδειξαν οι συνεργάτες του Ναβάλνι μέσω live stream στο YouTube. Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν επίσης σχηματίσει ουρά σε εκλογικό τμήμα στο Γεκατερίνμπουργκ στα Ουράλια.

 Άλλοι αντίπαλοι του Πούτιν, όπως ο εξόριστος Ρώσος επιχειρηματίας Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, επίσης κάλεσε τους πολίτες να μην φοβούνται και να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αυτή.

Η Γιούλια Ναβάλναγια, χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, που έχει υποσχεθεί παρά την εξορία της να συνεχίσει τον αγώνα του εκλιπόντος συζύγου της, είχε καλέσει τους Ρώσους να διαμαρτυρηθούν πηγαίνοντας να ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο εκτός του Πούτιν. Είχε καλέσει επίσης τους Ρώσους, που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση, να πάνε στα εκλογικά τμήματα την ίδια στιγμή, την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, για να δείξουν ότι είναι πολλοί".

 Πηγή: ΑΠΕ

Η Σκύλα μίλησε στο Φόρουμ Ανατολικής Μακεδονίας &; Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.Στην αρχή της ομιλίας της τόνισε ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας εξακολουθούν να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδό τους σε όλη την ιστορία και η διμερής συνεργασία στην Αλεξανδρούπολη αποτελεί βασική πτυχή αυτής της σχέσης. Σημείωσε ότι ο πέμπτος στρατηγικός διάλογος ΗΠΑ-Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο, έχει αναπτύξει περαιτέρω αυτούς τους δεσμούς και εξέφρασε την κοινή βούληση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν να εργάζονται για τους κοινούς τους στόχους ειρήνης και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Δυτικά Βαλκάνια και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, με βάση κοινές δημοκρατικές αξίες.Επιπλέον, ο πρέσβης των ΗΠΑ έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι βασικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα απαραίτητο εταίρο και σύμμαχο που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προστασία της νοτιοανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα και τόνισε τη σημασία του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Ο ΛΟΑΤΚΙ  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις 4 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...και ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ