13/5/24

Ο Πούτιν διόρισε τον Αντρέι Μπελούσοφ ως υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ο Πούτιν διόρισε τον Αντρέι Μπελούσοφ ως υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ο Σεργκέι Λαβρόφ παραμένει υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ναρίσκιν, διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας. 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε τον διορισμό του Αντρέι Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.
«Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έχει λάβει υποψηφίους που προτάθηκαν από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις θέσεις των επικεφαλής πολλών ομοσπονδιακών υπουργείων και χαρτοφυλακίων. για τη θέση του υπουργού Άμυνας Αντρέι Ρέμοβιτς Μπελούσοφ».
Ο Μπελούσοφ ήταν προηγουμένως ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας. Πριν από αυτό, ήταν βοηθός του Προέδρου για οικονομικές υποθέσεις, ήταν υπουργός οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διευθυντής του Τμήματος Οικονομικών και Οικονομικών της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 
 Ο Ρώσος πρόεδρος διόρισε και πάλι τον Σεργκέι Λαβρόφ ως υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας. 
 Προτάθηκε επίσης να διοριστεί εκ νέου ο Σεργκέι Ναρίσκιν ως διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, καθώς και ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας να παραμείνει ο Αλεξάντερ Μπορίτνικοφ και ο Βλαντιμίρ Κολοκόλτσεφ να συνεχίσει να υπηρετεί ως υπουργός Εσωτερικών. 
 Ο Konstantin Chuychenko διορίστηκε υπουργός Δικαιοσύνης και ο Alexander Kurenkov υπουργός Πολιτικής Άμυνας.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε τον τέως υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ως γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου. ... 
 Ο Πούτιν απέλυσε επίσης τον Νικολάι Πατρούσεφ από γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας .
 Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι θα ανακοινωθεί αργότερα ποια θα είναι τα νεα καθήκοντα  του Πατρούσεφ. 
 Σύμφωνα με τον Πεσκόφ , δεν θα υπάρξει αλλαγή στη θέση του Προσωπάρχη του Κρεμλίνου.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο...
Γιατί να διορίσει έναν "χαρτογιακά" οικονομολόγο υπουργό Άμυνας; Γιατί απέπεμψε τον Σοϊγκού;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ 2023-2024 είπε...

Σωστότατη η απορία του 01:17:00.

Διαπραγματεύσεις επί θύραις;

Κύριε Χατζάρα τη γνώμη σας;

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Στάλιν, σήκω να δεις οι λελέδες τι κάνουν στη χώρα... Σοβιετική Ένωση, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το απεπεμψε, τον αναβαθμισε κανοντας τον γγ του συμβουλιου ασφαλειας....

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...