12/10/08

Τέρμα πια με τα Εθνικά Θέματα.

Σ’ ευχαριστώ ω ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο κ. «Υπερέμπιστος Επικοινωνιολόγος» Υπουργός ,βρήκε τη λύση. Ιδιωτικοποίησε την πολιτική, προσέλαβε έναν σύμβουλο, (από Σόρος μεριά), που του πρότεινε να «απολύσει τα εθνικά θέματα», για να ησυχάσουν όλοι.

ΕΥΡΗΚΑ!! ΕΥΡΗΚΑ!!

Επιτέλους!

Τέρμα πια, με το Κυπριακό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την Μακεδονία, το Πατριαρχείο, την ελληνική Διασπορά και την Ομογένεια.

Απολύονται.

Για να βρουν την ησυχία τους η κυβέρνηση. (και ο Σόρος) . Μαζί με τα εθνικά θέματα παίρνουν πόδι από τις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημερώσεως, οι «αορίστου χρόνου», «ενοχλητικοί», ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι.

Την δουλειά τους θα κάνουν οι «μόνιμως εξ-υπηρετικοί » , Πε-Ντούε (PE-2).

Η εταιρία -«σύμβουλος», που υποτίθεται ότι προσελήφθη για να μελετήσει «τεχνοκρατικά» την οργάνωση των Γενικών Γραμματειών, προέβη σε ουσιαστικές ιδεολογικές και πολιτικές συστάσεις:

« Ο σύμβουλος θεωρεί ότι ο όρος «Εθνικά Θέματα» είναι παρωχημένος και αναφέρεται σε προγενέστερες εποχές. Στη σημερινή εποχή, όπου η Ελλάδα είναι η σταθερότερη και ισχυρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και μία από τις «παλιές» χώρες της Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να προβάλλεται επίσημα ως «Εθνικά Θέματα» ένα υποσύνολο θεμάτων εξωτερικής πολιτικής της χώρας.»

Υποσύνολο της εξωτερικής πολιτικής επομένως το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, και η Μακεδονία, λέει η Εταιρία, και προτείνει να εντάσσονται στις υπόλοιπες κατηγορίες ανάλογα με το χαρακτήρα τους. ( Πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και λοιπά)

Υ.Γ.1 Η εταιρία πιστεύει ότι το Ισραήλ έχει εθνικά θέματα ή όχι;

ΥΓ.2 Που ήταν ο κ. Μεϊμαράκης ,όταν οι κομάντος του Σόρος, εισέβαλαν στις ΓΓΕ-ΓΓΕ; «Αι ημέτεραι δυνάμεις», θα αμυνθούν το πατρίου εδάφους;

ΥΓ.3 ( Δεν ξέρω αν διαφωνεί η κ. Μπετζαντάκου, οπότε τα Εθνικά Θέματα της Ελλάδας μπορεί και να μην απολυθούν, όπως και οι δημοσιογράφοι. Η κ. Ρεπούση του «Συνωστισμού» στην Σμύρνη, φαντάζομαι ότι θα συμφωνεί.)

ΥΓ.4 Πριν ανοίξουν τις πόρτες στους «κομάντος» ρώτησαν την γνώμη της ΕΥΠ για κάποιους από αυτούς;

ΥΓ.5 Αφού δεν υπάρχουν Εθνικά Θέματα, για ποιον λόγο ταξιδεύει συχνά στη Νέα Υόρκη ο κ. γενικός γραμματέας Επικοινωνίας, «δημοσία δαπάνη »;
Ας το ρωτήσουμε και αλλιώς.
Για ποιο υποσύνολο της εξωτερικής μας πολιτικής , ενδιαφέρεται τόσο πολύ ο κ.Γενικός;
Ο υπουργός εξωτερικών της Σερβίας κ.Σλιβάτσανιν, που πήγαινε συχνά στην Κίνα για τον ίδιο «εθνικό» λόγο, εκδιώχθηκε και τελικά πλήρωσε από την τσέπη του, τα τέσσερα από τα επτά «εθνικά» ταξίδια που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: