29/8/09

10,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, έφαγαν οι “Περιούσιοι τραπεζίτες” του Γιαχβέ!

Σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής Commerzbank, που δημοσιεύτηκε στηνWelt, η χρηματοπιστωτική κρίση ,που προκάλεσαν οι τραπεζίτες που όμως επέστρεψαν στην κερδοφορία, κόστισε 10,4 τρισεκατομμύρια δολάρια, τά οποία τώρα τους χρωστάμε!!!!!
Αναλυτικότερα:
-Απώλειες ύψους περίπου 1,6 τρισεκατομμυρίων προέκυψαν από τις διαγραφές ενεργητικού και τις πτωχεύσεις τραπεζών.
-Άλλα 4,6 τρισεκατομμύρια ήταν οι απώλειες από τις αγορές ακινήτων στις ΗΠΑ και τη Βρετανία. -Η μείωση της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας που προέκυψε από την χρηματοπιστωτική κρίση κόστισε τα τελευταία χρόνια άλλα 4,2 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες αποκλίνουσες εκτιμήσεις αναφέρει το Spiegel. Για παράδειγμα η έκθεση της Ασιατικής Τράπεζας Επενδύσεων υπολογίζει τις απώλειες από την χρηματοπιστωτική κρίση στα 50 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την έρευνα της Commerzbank , κάθε κάτοικος του πλανήτη μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και φύλου χρωστάει πλέον στους “Περιούσιους τραπεζίτες του Γιαχβέ” &Co, 1 .500 δολάρια.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Οι τιμές των ακινήτων στην Αμερική πάντως άρχισαν να ανεβαίνουν και οι τράπεζες έχουν ήδη τροφοδοτηθεί με φρέσκα κεφάλαια ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυνάμεις καταστολής εναντίων ακτιβιστών στην Λέσβο


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/08/blog-post_29.html

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...