26/9/09

ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Πρεμούρα κι αυτή που έχουν κάποια καλόπαιδα (...λέμε τώρα) εκεί στο υπουργείο Ανάπτυξης, να προλάβουν στο παρά πέντε και ενώ στήνονται οι κάλπες να εξυπηρετήσουν «φίλους» τους... Τρανταχτό δείγμα ο επί της Ανάπτυξης υφυπουργός Γιώργος Βλάχος, που «συνελήφθη» -κατά τις καταγγελίες του προέδρου του Συνδέσμου Κτηνοτροφίας- να «κάνει χατίρι στα καρτέλ επί ζημία των Ελλήνων κτηνοτρόφων».
Βέβαια η εξυπηρέτηση που έσπευσε να κάνει ο κ. Βλάχος δεν κράτησε ούτε 24 ώρες, καθώς κάποιοι φαίνεται πως διαθέτουν έστω και τον κοινό νου στο Μαξίμου. «Τράβηξαν τα αυτιά του υφυπουργού» και τον υποχρέωσαν να... καταπιεί την απόφασή του για το γάλα, που πράγματι φαίνεται πως ευνοούσε συγκεκριμένα μέλη του καρτέλ, κατά τον πρόεδρο του ΣΕΚ...

Το ωραίο (...λέμε τώρα) είναι το θράσος που επέδειξε ο κύριος υφυπουργός, ο οποίος, ως «χάπι» για την όσο το δυνατόν ανώδυνη κατάποση της απόφασής του, χρησιμοποίησε την ακόλουθη σάλτσα δηλώσεων: «Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν.

Δεν υπηρετούμε συμφέροντα κανενός κ.λπ., κ.λπ.».

Ως πολίτες χαιρόμεθα που ο υφυπουργός είναι «ταμειακώς εντάξει» και δεν χρωστάει πουθενά κ.λπ.

Από την άλλη, όμως, αναλογιζόμεθα τις εκατοντάδες εργαζομένων που βγήκαν στον δρόμο από τα πρόσφατα λουκέτα στις πέντε ασφαλιστικές και που σπουδάζουν παιδιά, πληρώνουν δάνεια κ.λπ. Οπως και τις χιλιάδες μικρομεσαίων που «κοιμούνται» και ξυπνούν με τον εφιάλτη του λουκέτου.

Γι αυτούς δεν είδαμε από το υπ. Ανάπτυξης καμιά απόφαση, που έστω στην «τούρλα των εκλογών» θα τους ανακούφιζε.

Σε αυτούς όλους χρωστάει η κυβέρνηση και δεν μπορεί να... εξοφλήσει και γι αυτό απέρχεται καταρρέουσα.

Αναδημοσίευση από ΤΟ ΕΘΝΟΣ ON LINE


ΙΝΚΑ:ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη το Μάιο του 2009, στις 31/10/09 έληξε η ημερομηνία της κυκλοφορίας στην Ελληνική αγορά, γαλακτοκομικών προϊόντων που ΔΕΝ αναγράφεται στην συσκευασία τους η χώρα προέλευσης του γάλακτος.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχος, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του προς τους καταναλωτές και προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους, υπέγραψε χθες στις 24/09/09 νέα Υπουργική Απόφαση, αναιρώντας αυτήν που είχε υπογράψει τον περασμένο Μάη και παρέχοντας το δικαίωμα των εισαγωγέων να διατηρηθούν τα αυτά προϊόντα γάλακτος στα ράφια μέχρι 31/12/09 !!!!
" Γιατί κύριε Βλάχο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: