30/9/09

ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ...

30-9-2009

Τις ήσυχες ημέρες του Αυγούστου, όταν οι περισσότεροι Έλληνες αναπαύονταν σε κάποια παραλία, ο κ. Σπ. Ζησιμόπουλος εργαζόταν σκληρά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού: στις 20 Αυγούστου, με μια απόφαση που δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά, ο κ. Ζησιμόπουλος και οκτώ μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού, συρρίκνωσαν όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ένα πρόστιμο που οι ίδιοι είχαν επιβάλει πριν από μερικούς μήνες στον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη. Απέδειξαν, έτσι, ότι το επανιδρυθέν κράτος επί ημερών Καραμανλή στέκεται στο πλευρό του απλού (εκατομμυριούχου) πολίτη!
Η Πράσινη Γάτα αποκαλύπτει σήμερα πώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού του κ. Ζησιμόπουλου (που απήλθε πλέον ενδόξως, για να αντικατασταθεί από τον κ. Δ. Κυριτσάκη) επέβαλε ένα πρόστιμο 75.000 ευρώ στον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη (του Ιωσήφ), μόνο και μόνο για να το συρρικνώσει στο ελάχιστο επιτρεπόμενο από το νόμο ποσό των 15.000 ευρώ, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει ο κ. Ζησιμόπουλος από τη θέση του.
Αναδημοσίευση από την prasinigata.blogspot.com

Υ.Γ. Οι έχοντες υπομονή, μπορούν να απολαύσουν το βουλευτή της ΝΔ Μανούσο Βολουδάκη, σε μια θαυμάσια ομιλία του στην Βουλή, για τα αυστηρά πρόστιμα που επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού επί των ημερών Κωστάκη, καθώς και για τις σπουδαίες έρευνες που (δεν) ολοκληρώθηκαν. Enjoy!

STOPCARTEL TV

Όλο το κείμενο στο
http://www.stopcartel.org/gr/view.php?id=486

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...