27/11/09

Όταν οι μασκοφόροι καταγγέλλουν……

Η Τετραπλή «Αριστερή Συμμαχία», της (αριστερής) 65χρονης +Αλέκα+ALEXIS+ Χυτήρια Ελεεινόπουλων ΕΠΕ , συμφώνησαν, να πάνε τους δημοσιογράφους στο ΙΚΑ.

Η Τετραπλή «Συμμαχία της Αριστερής (Εκδοτικής) Όχθης», με ανακοίνωση της
3ης Διάστασης , των Χυτήριων Ελεεινόπουλου & Co, aka ,«Δημοσιογραφικής Ενότητας», περιγράφει το «κουκλοθέατρο», που παίζουν εδώ και μήνες στην ΕΣΗΕΑ οι μαριονέτες των Εκδοτών, του ΣΥΡΙΖΑ και του, Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ, σε βάρος όλων των δημοσιογράφων.
Τη στιγμή, που η νέα κυβέρνηση, έχει αποφασίσει να βάλει στο χέρι τα αποθεματικά του ΤΣΠΕΑΘ και του ΕΔΟΕΑΠ, και να οδηγήσει τους δημοσιογράφους στο ΙΚΑ, διευκολύνοντας την «κινητικότητα από επάγγελμα σε επάγγελμα»,(σήμερα δημοσιογράφος, αύριο Ντιλιβεράς), οι 6 της πλειοψηφίας, αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και ψάχνουν συνένοχους στην αντιπολίτευση.

Η συμμορία των 5, που είναι ενιαίοι και αδιαίρετοι, προσπαθούν να πείσουν τον Παναγιώτη της Αλέκας ,να ψηφίσει την (αριστερή) 65χρονη, για πρόεδρο, και εκείνος επιμένει να μπουν και οι νεοδημοκράτες στο «έγκλημα».
(Ο Π. Ράμμος έχει διευκρινίσει ότι «η άρνηση κάποιας παράταξης να συμμετάσχει (ΚΕΔ-Τσαλαπάτης),δεν αποτελεί <αρνησικυρία>, και δεν μπορεί να θεωρηθεί veto κατά της συγκρότησης προεδρείου».

Παρακολουθείστε το «θέατρο», όπως το περιγράφει, η «Δημοσιογραφική Ενότητα».

«Την 24/11…. ο εκπρόσωπός μας (Δ. Κουμπιάς) πρότεινε να συγκροτηθεί αντιπροσωπευτικό προεδρείο με πρόεδρο τη Νανά Νταουντάκη και με ευκταία τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν. Δεν πρότεινε πρόσωπα για τις άλλες θέσεις, αναμένοντας την εκδήλωση των προθέσεων των άλλων παρατάξεων.
Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αγρολάμπος πρότεινε εκ μέρους της Συσπείρωσης ως γενικό γραμματέα τον Αντώνη Νταβανέλλο και η κα Νταουντάκη τον Δ. Κουμπιά ως α΄ αντιπρόεδρο, τον Γιώργο Βλαβιανό ως ταμία… Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τις προτάσεις της, τη διέκοψε ο Π. Σόμπολος λέγοντας ότι η παράταξή του – στην οποία ανήκει ο κ. Βλαβιανός – «δεν μετέχει σε τέτοιο προεδρείο», διευκρινίζοντας πως ούτε το ψηφίζει».


Η παρέα είναι μία.

Οι 3+ η 65χρονη, του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κουμπιάς. Σύνολον 5.
Τα έχουν μιλημένα και συμφωνημένα. Όλο τα πακέτο των εκδοτών. Μαζί και η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, που όμως «κάνει νερά», διότι αναζητεί «φύλλον συκής», στο «αντιπροσωπευτικό προεδρείο» .

Οι 5 ,παίζουν θέατρο και τις κουμπάρες, διότι θέλουν και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη.

Η λύση, είναι να ομολογήσουν στα μέλη της ΕΣΗΕΑ ,τους πραγματικούς τους στόχους, και να πάψουν να λένε ψέματα και να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Αρκετά πια με τα κουμπιά της 65χρονης και τους «αριστερούς ρουφιάνους» των εκδοτών!
Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...