29/11/09

ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

http://protesilaos.blogspot

…..
Η χώρα μας βρίσκεται στο χειρότερο ίσως οικονομικό της σημείο στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Έχει "ανοικτά" αρκετά εθνικά θέματα. Καμία απολύτως στήριξη τόσο απο τους "συμμάχους" του ΝΑΤΟ αλλά και τους εταίρους της Ε.Ε. Και μια "αναίμακτη" εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (πολλοί εξ αυτών κατευθυνόμενοι) που συμβάλουν στην γενικότερη κοινωνική διάλυση και οικονομική αιμορραγία

Απέναντι σε αυτά ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ως λύση την αποδυνάμωση του στρατεύματος που πέρα από την πτώση του όποιου ηθικού έχει απομείνει μετά την προδοσία των Ιμίων, σίγουρα θα εκπέμψει και λάθος μήνυμα στην απέναντι πλευρά.
Αυτό της περαιτέρω αδυναμίας.
Η ανόητη δικαιολογία του υπουργού είναι ότι , «αν περιμένουμε πόλεμο στην ουσία αμφισβητούμε το σύνολο των διεθνών σχέσεων και συμμαχιών της χώρας, καθώς και τους διεθνείς οργανισμούς».
Οι «Διεθνείς Οργανισμοί» δεν έχουν πράξει το παραμικρό για τα Ελληνικά συμφέροντα, ούτε στο πρόβλημα των Σκοπίων, ούτε στο πρόβλημα των Ελληνικών μειονοτήτων, ούτε στην ομηρία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ούτε στις συνεχόμενες τουρκικές αμφισβητήσεις των Ευρωπαϊκών συνόρων, ούτε στο θέμα των λαθρομεταναστών, ουτε καν στο Κυπριακό που παραμένει άλυτο 35 χρόνια.

Οπότε για ποιες συμμαχίες και ποιους Διεθνής Οργανισμούς μιλάμε, όταν και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι προφανώς με όλους αυτούς την συγκεκριμένη στιγμή τα Ελληνικά συμφέροντα έρχονται σε σύγκρουση.

Αντί λοιπόν η απάντηση να είναι η ενδυνάμωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά στις "ορέξεις" του οποιουδήποτε, ο κ. Βενιζέλος τουλάχιστον για τον τομέα ευθύνης του δείχνει να προτιμά την αποδυνάμωση.

Διαβάστε το άρθρο στο ...
http://protesilaos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...