28/11/09

Για το χάπι της «λησμονιάς», «kiklomatex pedofil»

Σχόλιο από gryphon

Σπυρο εισαι απο τους λίγους αν οχι ο μόνος που καταλάβεις οτι κατι δεν πάει καλα με αυτη την ιστορια.
Περα απο τους λογους που αναφερεις θα ηθελα να προσθέσω και κάποιο πιο "αδιορατο" που πιστευω εντασεται στα πλαισια του ψυχολογικου πολεμου κατα του Ελληνικού λαού.
Αυτη η έντονη προβολή του θεματος απο τα αθλια μμε με αναφορες οτι 150 παιδοφιλοι συνεληφθησαν σημερα,150 εχθες και γιατροι και δασκαλοι και βοσκοι!! και πολιτες υπερανω υποψιας κλπ δημιουργει ενα αισθημα ενοχης και σε μένα και σε εσένα και στον καθένα.
Ασυναισθητα αναρωτιωμαστε, μα καλα, μήπως ειμαστε ενα εθνος παιδοφιλων;

Οπως ακριβως η κυρια Θαλεια... και οι ομοιοι της μας λενε καταμουτρα "δεν ειστε Ελληνες" "δεν έχετε σχέση με τους αρχαίους" "είστε ρατσιστες" κλπ ετσι και αυτη η διογκωση του θεματος ειναι στα πλαίσια της προσπαθειας

ψυχολογικου "αφοπλισμου" του μεσου Ελληνα μεχρι να τον φτασουν να αμφιβαλλει και να ντρεπεται για τον εαυτο του την χώρα του και την ιστορία της.

Σχόλιο από http://eglimatikotita.blogspot.com

«Σε όσα γράφεις στο άρθρο σου σχετικά με το τι θα μπορούσαν να έχουν κάνει οι αρμόδιες αρχές συμφωνώ.
Αλλά το ότι υπάρχουν έκφυλοί και διεστραμένοι αναμεσά μας που καλύπτονται απο τα ψευτοπροσωπία του καλού και έντιμου οικογενειάρχη είναι γεγονός.
Και το κακό είναι ότι είναι πολλοί.
Το καλό είναι ότι οι νόμοι ισχύουν ακόμα και στο ιντερνετ.
Το σωστό που γράφεις είναι το πόσο πολύ θα εκμεταλευτούν κάποιοι την σύλληψη των παιδόφιλων.
Το λάθος όμως είναι πως δεν μπήκανε εκεί απλά γιατί πέσανε θύματα κάποιου λινκ που λάβανε, γιατί αν μπείς απο λάθος κάπου που θεωρείς ότι είναι ανήθικο και σιχαμερό,δεν τα αποθηκεύεις σε dvd και δεν γεμίζεις 2 και 3 σκληρους δίσκους με βίντεο και φώτος..
Δεν σου κάνω κακόπιστη κριτική, γιατί είσαι από τους λίγους που ξεχωρίζουν στο διαδύκτιο και διαβάζω συνέχεια τις αναρτήσεις σου. Απλά σου κάνω μια επισήμανση, που ίσως σου διέφυγε».

Απάντηση

Έχεις δίκιο . Υπάρχουν και έκφυλοί και διεστραμμένοι. (και ομοφυλόφιλοι).
Αλλά ,όπως κατάλαβες πολύ λίγο με ενδιαφέρουν οι «εν λόγω».
Θα τα βρουν οι δικηγόροι τους με τη δικαιοσύνη για το ποιος έκανε τι.
Αυτές οι «επιχειρήσεις αρετή» είναι πολύ επικοινωνιακές, και λειτουργούν σε πολλαπλά επίπεδα.Δεν είμαι ανακριτής και δεν πιστεύω apriori τo «γιαούρτι» που μου σερβίρουν.
Σε μια Δημοκρατία , θα μαθαίναμε ποιοι καταδικάστηκαν. Όχι ότι, συνελήφθησαν αορίστως «κάποιοι» 300 .

Η πολιτική ουσία είναι, ότι μας παρακολουθούν όλους, και ότι όλοι μπορούμε να βρεθούμε κατηγορούμενοι, για διάφορους λόγους.

Η συγκεκριμένη «υπηρεσία» που «τρέχει», κατόπιν εντολών, έχει κάνει βουνά από γκάφες.
Και μην ξεχνάς ότι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν, ούτε με τον bulgamak, ουτε με το Gate32, ούτε με τους χαφιέδες του anergoi….Αλλά άμα τους πει η Σκοτλαντ Γιαρντ τρέχουν....

Αυτό που έχει σημασία, για την ηθική πλευρά, είναι το ότι υπάρχουν οι ιστοσελίδες αυτές, και το ότι δεν έχουν ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ακόμα, οι παραγωγοί του υλικού.
Μας δίνουν, τους «έκφυλους ματάκηδες», για κάποιο λόγο.
Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, επειδή δεν σταματούν το εμπόριο της παιδοφιλίας.
Αλλά αυτή είναι η Νέα Τάξη.
Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...