28/11/09

Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙΦΗΣ

Η Μαριάμ Δαμανάκη αναλαμβάνει "προτελευταίος τροχός της αμάξης" !

Ο Merano Μπαρούχ (aka:Μπαρόζο), πρότεινε τον «Ισπανό», «..σοσιαλιστή», Joaquin Almunia, ως νέο επικεφαλής της Ευρωπαικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής, και έναν κέντρο-δεξιό πολιτικό του Βελγίου, τόν Karel De Gucht σάν επίτροπο εμπορίου, ώστε νά συμπληρωθεί το δίδυμο των Καρτέλ της «αγοράς» .(Ο Επίτροπος ανταγωνισμού έχει ευρεία εξουσία να επιβάλει ποινές στις εταιρείες για καταχρήσεις μονοπωλίου, οι οποίες μέ την απελθούσα ένοικο Neelie Kroes των Κάτω Χωρών, ειχαν αυξηθεί σημαντικά). Ο Γάλλος, Michel Barnier, ανέλαβε την εποπτεία της εσωτερικής αγοράς και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, προκειμένου να επιβάλει τον «νόμο του Σαρκοζί».

¨Έτσι συμπληρώθηκε η «Αγία Τριάδα» των «Αγορών»

Ο (iznogood) Ολι Ρεν ,(Φινλανδία), αναλαμβάνει τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, και γίνεται Χαλίφης στη θέση του Ισπανού.

Η Μαριάμ Δαμανάκη θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο που είχε η Μάλτα. Ναυτιλιακές Υποθέσεις και Αλιεία. Δηλαδή προτελευταίος τροχός της αμάξης. Το ίδιο χαρτοφυλάκιο, είχε ο Κοντογιώργης το 80.Τα παιδιά με τα μονοπύθμενα είναι πάντως ευχαριστημένα. «Ήταν ένα από τα χαρτοφυλάκια που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τον πρόεδρο της Κομισιόν» λένε οι «ικανοποιημένοι» παπαγάλοι. (Σιγά μην το απαίτησε κιόλας )


Η επίτροπος, της Κύπρου ,Ανδρούλλα Βασιλείου, η οποία στην απερχόμενη Κομισιόν είχε την υγεία, πήγε καλύτερα. Αναλαμβάνει το σημαντικό σε μέγεθος και σε αριθμό κοινοτικών υπαλλήλων(3.000) χαρτοφυλάκιο της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Πολυγλωσσίας και της Νεολαίας.

Η διεύρυνση, πάει στον Τσέχο Επίτροπο Στέφαν Φούλε. Εκπληξη πρώτου βαθμού είναι η ανάθεση της Γεωργίας στο Ρουμάνο Ντάσιαν Σιόλος. Η περιφερειακή πολιτική που αποφέρει στην Ελλάδα τον κύριο όγκο των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων (ΕΣΠΑ) ανατέθηκε στον Αυστριακό Γιοχάνες Χαν.
Τις εσωτερικές υποθέσεις, που περιλαμβάνουν και τη λαθρομετανάστευση τις πήρε η Σουηδέζα Σεσίλια Μάλτστρομ και την κλιματική αλλαγή η Δανέζα Κόνι Χέντεγκαρντ.

Οι τοποθετήσεις πρέπει να εγκριθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο θα γίνουν ακροάσεις τον Ιανουάριο. Το ενωρίτερο, οι νέοι Επίτροποι θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου, αλλά το «Εβραίο-Κοινοβούλιο», θα μπορούσε να καθυστερήσει την διαδικασία και έχει τη (θεωρητική)δυνατότητα να ζητήσει την αντικατάσταση των υποψηφίων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαρούχ; 'Οπως Σπινόζα; Τι παράξενο! Kαι βιβλικό!

Το Michel Barnier γιατί τον αδικείτε; "Γάλλος" βέρος είναι, όχι κανένα... ΓΚΟΪΜ. 'Εχει και συγγενείς βιβλιοπώλες στο Αμέρικα, Barnes and Nobles αν έχετε ακουστά. Μεγάλη αλυσίδα! Πολύ μεγαλύτερη απ'του ... Lieberman* που μεγαλουργεί στα μέρη μας. Προκομμένος κόσμος!

*Liberty+Man

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Για οσους δεν καταλαβαν ο κυριος Liebermann ειναι KAI Κρητικ...ακης.

Ανώνυμος είπε...

Πὼ πώ, κανονικὴ Κνεσσὲτ τὸ Εὐρωκοινοβούλιο!!!!! Μόνο ὁ Ἐχοῦντ Ὀλμέρτ, ὁ Ἐχοῦντ Μπαράκ (ὁ σοσιαλιστὴς), Μπέντζαμιν Νετανιάχου καὶ ἡ Τζίπι Λίβνι, λείπουν! Δὲν χρειάζεται νὰ μπεῖ στὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσι τὸ Ἰσραήλ. Τὰ τέκνα του (τῆς Σιών), τὴν διοικοῦν (καὶ ὅχι μόνο αὐτήν, ἀλλὰ καὶ ἕκαστον κράτος ξεχωριστά)! (καὶ ἐξηγέρθησαν ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων - βλέπε τρομοκρατικὲς ἐπιθέσεις Μπαροῦχ, Τρισέ, κλπ). Καὶ ὅλοι τους μέσα στὴ στοργικὴ ἀγκαλιὰ τῶν Ῥόθτσιλντ, Ῥοκφέλερ, Σόρος, καὶ λοιπῶν. Καλά τὸ εἶπες: Ἑβραιο-κοινοβούλιο!

Ανώνυμος είπε...

@ Σαβ Νοε 28, 12:31:00 μμ
Καταλάβαμε, καταλάβαμε !!! Ἐκτὸς ἀπὸ γκοῒμ ἡ λεβεντογέννα Κρήτη βγάζει καὶ «εκλεκτὰ» τέκνα...

Ανώνυμος είπε...

@ Σαβ Νοε 28, 12:28:00 μμ
Ἐπίτρεψέ μου μία διορθωσούλα:
γκόϊ: ἑνικὸς ἀριθμός
γκοΐμ: πληθυντικὸς ἀριθμός

Ανώνυμος είπε...

@ Σαβ Νοε 28, 12:28:00 μμ
Ἐπίτρεψέ μου μία διορθωσούλα:
γκόϊ: ἑνικὸς ἀριθμός
γκοΐμ: πληθυντικὸς ἀριθμός

Ανώνυμος είπε...

γκόϊ: ἑνικὸς ἀριθμός
γκοΐμ: πληθυντικὸς ἀριθμός

Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Και μια διευκρίνηση: Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αξιότιμος κύριος Ζακ Μπαρό ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τους περιούσιους. Το τονίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...