30/11/09

Τρία άρθρα του Σπύρου Χατζάρα

-Η Ψωροελίτ, μας δίνει μαθήματα εθνικής υπερηφάνειας .
Ή ο κ. Παπαχελάς και οι συμβουλές του
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_8813.html

-Το ΚΑΡΤΕΛ των δανειστών η Κινεζική στήριξη και η Χούντα των Τραπεζιτών
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_3905.html

-Το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ οι «Ψωρο-ελίτες», και ο κ.Αλαφούζος

http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_5522.html

9 σχόλια:

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,
η Χαφιεδοτυπία - Πρακτοροτυπία ή εσχάτως και Αλκοολοτυπία συνεχίζει ακάθεκτη το έργο:
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos

Η κυρία Έρση Βατού μάλλον πρέπει να πάει για καμιά εξέταση ούρων να δει αν στέκει στα καλά της! Μα καλά, δε σέβονται ούτε το γεγονός ότι 6 στους 10 δε θέλουν τους μιναρέδες; Είναι και οι Ελβετοί φασίστες εσχάτως; Πάντως αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι για ακόμα μια φορά ο λαός (όπως και οι Έλληνες της Κύπρου) αψήφισε αυτούς που εξέλεξε... Σημαντικότατο, υγιέστατο και ενθαρρυντικό.
Με εκτίμηση,

Ανώνυμος είπε...

οι μιναρεδες τσι ελβετιας

to προβλημα ειναι οτι εδω χρησιμοποιειται η πολιτικη ορθοτητα στη θρησκεια για να διαλυθουν εθνη και πολιτισμοι.

οι εισβολεις λχ μουσουλμανοι μπορει να προσβαλλονται βλεποντας τον χριστο σε εικονες δημοσια σε χριστιανικες χωρες ελλας ελβετια,και να τους επικαλουνται ως μεσον αποπολιτισμικοποιησης των ευρωπαιων.

αλλα ο ελβετος και ο ελλην δεν μπορουν (!) να προσβαλλονται απο μιναρεδες εισαγωμενων πληθυσμων εποικων!!!

πολυ περισσοτερο δεν μπορουν να πανε τη μεκκα στα δικαστηρια και να απαιτησουν να παψουν οι ιμαμηδες να γκαριζουν στα μεγαφωνα..

αν αυτος ο παραλογισμος βαφτιζεται θρησκευτικη ελευθερια ,αν το να διαλυσεις τους ευρωπαικους πολιτισμους ειναι στοχος ,αν οι ντοπιοι εχουν μονο υποχρεωσεις και δεν δικαιουνται να προσβαλλονται,και οι εποικοι μονο δικαιωματα που δηθεν προσβαλλονται λες και τους κρατα κανεις με το ζορι,τοτε εχουμε προβλημα απατεωνων προπαγανδιστων της πολιτικης ορθοτητας με ετεροβαρη δικαιωματα και υποχρεωσεις και στοχους μισανθρωπικους..

Ανώνυμος είπε...

XATZARA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΩΜΕΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ(ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ Η ΝΔ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα όποιος διαφωνεί με τους νεοταξίτες αποκαλείται φασίστας. Aπό τη στιγμή που κατανόησα το νέο νόημα της λέξης έπαψα να ενοχλούμαι από το χαρακτηρισμό.

Ποιος εκπλήσσεται που οι Εβραίοι είναι υπέρ των μιναρέδων και των λαθρομεταναστών; Αν δεν έχουν στόχο να πλήξουν την εθνική συνείδηση και ομοιογένεια των ευρωπαϊκών λαών, όπως πιστεύουν φασίστες σαν εμένα, γιατί δεν τους στέλνουν στους συγγενείς τους στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ; Ειδικά οι μετανάστες θα ήταν ιδανική λύση για των εποικισμό νέων εδαφών και τη διατήρηση των ήδη κατειλημμένων. Εκεί όμως κάνουν τεστ DNA να δουν ποιος έχει τη γενετική τους σφραγίδα, το ίχνος της χολέρας. Τα ανθρωπιστικά και τα λοιπά δακρύβρεχτα είναι για τους μαλάκες.

Ιδού η Ιερουσαλήμ ιδού και το πήδημα περιτμημένοι τσιφούτηδες. 'Ολη η αραπιά δική σας, σας τη χαρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι θέλουν τους μιναρέδες αφού και οι ίδιοι Ανατολίτες είναι. Μην γελιόμαστε.
Οι Εβραίοι δεν ήταν ποτέ Δυτικοί και ούτε θα γίνουν. Απο την άλλη θεωρούν πως τους Μουσουλμάνους τους έχουν του χεριού τους.
Οι Νεοθωμανοί, οι χαφιέδες, οι πράκτορες, οι σκοταδιστές, οι πραγματικοί φασίστες έχουν φάει τα λυσσακά τους με την Ελβετία.
Ξυδάκι...

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζουν οι δεξιούληδες. Οτι κερδισε ο λαός και όχι τα τζάκια. Λες και τζάκι δεν ήταν ο Σαμαράς (Μπενάκης) και ήταν μόνο το Μητσοτακέικο.
Λέσχη ο ένας (91&92 ο Σαμαράς), λέσχη και η Ντόρα.
Λες και στα εθνικά ζητήματα είχαν και διαφορές ή στο ζήτημα της ψήφου των λαθρομεταναστών. Μέχρι και ο Ψωμιάδης ήταν υπερ τη στιγμή που απο την Ελβετία μέχρι το Θαπατέρω της Ισπανίας στέλουν πίσω τους λαθρομετανάστες. Απλά η απελπισία ήταν τόσο μεγάλη που μπροστά στο Μητσοτακέικο ο Σαμαράς φάνηκε λαικός επαναστάτης.
Μάλλον ο Γιωργάκης πρέπει να ανησυχεί αφού Αλ Σάλεχ δεν θα μπορούν να προσλαμβάνουν τόσο εύκολα πια.

Ανώνυμος είπε...

http://ventetta.blogspot.com/2009/11/mo.html

Moντέλο Φίνι -Μπερλουσκόνι θέλει ο Καρατζαφέρης

30.11.09


Πολύ σωστή η κίνηση …θα φανεί πολύ νωρίς το τι “αντιπροσωπεύει” ο καθείς και ο νοών νοειτό.
Αναπροσαρμογή στρατηγικής για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που πριν λίγο στην εκπομπή του έκανε πρόταση στην εκπομπή του, στον Αντώνη Σαμαρά για κεντροδεξιά συμμαχία με 91+15 βουλευτές και εκλογές τον Μάρτιο.
Ο Καρατζαφέρης διαμορφωσε ατζέντα προτεραιτήτων για τον κ. Σαμαρά: "Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις"
Το πρώτο βήμα έγινε απο το ΛΑΟΣ περιμένουμε τι θα απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.Θα τολμήσει ο Αντώνης Σαμαράς να έρθει σε ρήξη με τις θέσεις μέχρι πρότινος του κομματος του;;
Για αυτό τον ψήφισε ο κόσμος.Ας κοιτάξει να μην τον απογοητεύσει.

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από 1.000 αθίγγανους (!!!)μετακίνησαν και έστειλαν στις κάλπες οι συνεργάτες του Νικήτα Κακλαμάνη υπολογίζουν στη Ρηγίλλης (η μαζική προσέλευσή τους για να ψηφίσουν στην Τεχνόπολις στο Γκάζι). Όλοι τους ψήφισαν μονοκούκι τη Ντόρα με το... αζημίωτο φυσικά!

Φαντασθείτε το ποσοστό που θα έπαιρνε η Μπακογιάννη στην Αθήνα εάν δεν... ψήφιζαν όλοι αυτοί. Βατερλό..

Και καταγγελίες για το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και συγγενή του Κ. Μητσοτάκη, Δ. Χατζηδάκη, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες προέτρεπε τους συμβασιούχους υπαλλήλους του... Δήμου να ψηφίσουν υποχρεωτικά τη Ντόρα λέγοντας μάλιστα ότι να μην περιμένουν μονιμοποίηση όταν θα λήξουν οι συμβάσεις τους!

Α και ο αρουλης ο σπηλιοτοπουλος ονειρευεται δημαρχια αθηνων.ναι ο ιδιος που με απαιτηση του ΔΟΛΙΟΥ συγκροτηματος εδεχθει στο υπουργικο γραφειο το καλοκαιρι την σιχαμερη πρακτωρισσα κυρα στελλα της γκραβας και την παινευε για τα αισχη της δινοντας εξετασεις στο συγκροτημα!

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από 1.000 αθίγγανους (!!!)μετακίνησαν και έστειλαν στις κάλπες οι συνεργάτες του Νικήτα Κακλαμάνη υπολογίζουν στη Ρηγίλλης (η μαζική προσέλευσή τους για να ψηφίσουν στην Τεχνόπολις στο Γκάζι).
..................................

'Ημουν αυτόπτης μάρτυς. 'Οποιος πήγε βόλτα στα πέριξ του Θησείου την Κυριακή μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι