18/4/10

«Πικρή» δικαίωση

Πρόταση για τη διενέργεια μιας συζήτησης του Προέδρου της ΝΔ και των στελεχών της ΝΔ με τη συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ με θέμα, το μέλλον της μεγάλης παράταξης, κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή "Καλημέρα" και στο δημοσιογράφο Γ. Αυτιά.
Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε:«Πρέπει να καταλάβουν στη ΝΔ ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη παράταξη που η ΝΔ είναι τα 3/4 και ο ΛΑ.Ο.Σ. το 1/4 . Η πρότασή μου προς τον Πρόεδρο της ΝΔ και όλα τα μεγάλα Στελέχη της, τα οποία έχουν ξεχωριστό λόγο, είναι να καθίσουμε και να συζητήσουμε υπό την προεδρία του αρχαιοτέρου τη τάξη, του Επιτίμου Προέδρου κ. Μητσοτάκη, για το μέλλον της παράταξης χωρίς να αμφισβητείται ο ρόλος του καθενός μέσα από αυτή τη συζήτηση. Πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε για το πώς θα αποκτήσει ισχύ η παράταξη για να μην παραδώσουμε για πολλά χρόνια την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ».


Είναι εμφανές πλέον ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπήρξε όχι το ανάχωμα στην επέκταση και επικράτηση της παγκοσμιοποίησης στην πατρίδα μας, αλλά ανάχωμα στην επέκταση του πατριωτισμού και της υγιούς πατριωτικής έκφρασης στην Ελλάδα.
Ας μας πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από πότε ο ΛΑΟΣ είναι κομμάτι της ΝΔ;
Από πότε έπαψε να είναι πατριωτικό «πολυσυλλεκτικό» κόμμα, όπως ο ίδιος ο πρόεδρός του αρνιόταν να προσδιορισθεί εμμένοντας ότι ανήκει στον πατριωτικό χώρο;
Από πότε ο ΛΑΟΣ διχάζει και διαχωρίζει τον Ελληνικό λαό σε δεξιούς και μη;
Από πότε ο ΛΑΟΣ έπαψε να εναντιώνεται στον διπολισμό και την οικογενειοκρατία;
Από πότε ο ΛΑΟΣ ανήκει στην «κεντροδεξιά παράταξη» και όχι στην υπηρεσία του Έθνους;
Από πότε ο ΛΑΟΣ συμπνέει με τους κατεστημένους κομματικούς σχηματισμούς, υπεύθυνους για την οικονομική, ηθική, πολιτική και πνευματική χρεοκοπία της Ελλάδος, οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα πλέον παρά το τελειωτικό χτύπημα για την παράδοση της Ελλάδος στην παγκοσμιοποίηση.

Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος για την απόφασή μου να πάψω να συμπορεύομαι με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και να παραιτηθώ.

Η δικαίωση όμως αυτή δε σημαίνει και ότι με ευχαριστεί.
Λυπάμαι που για μια ακόμη φορά ο πατριωτικός χώρος, ο χώρος των αδέσμευτων Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουμε και οραματιζόμαστε μια Ελλάδα για τους Έλληνες, έχει αναγκαστεί να αναβάλλει επ'ολίγον την ανάδειξή του.
Δίχως πολιτικούς ελιγμούς και άλλα του είδους πολιτικά παιχνίδια, τα οποία τις περισσότερες φορές γίνονται για να επιφέρουν κέρδη σε τσέπες κάποιων, αλλά με λόγο ευθύ και ειλικρινή, τον μοναδικό που γνωρίζω εξ'άλλου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους πατριώτες και όλους όσους ανησυχούν για τη συνεχή Εθνική και Πολιτική παρακμή της πατρίδας, και να τους διαβεβαιώσω ότι οι αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και ανατροπή του σάπιου κατεστημένου δεν παύουν ούτε αναστέλλονται επ'ουδενί.
Δεν φοβόμαστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να κάνουμε γνωστή την άποψή μας. Απαξιώνουμε πλήρως τον κο Καρατζαφέρη και επ'ουδενί θεωρούμε ότι εκπροσωπεί την πατριωτική φωνή η οποία εκφράζει όλους όσους επιθυμούν την ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Ο αρχηγικός εγωϊσμός και το προσωπικό συμφέρον του προέδρου του ΛΑΟΣ οδήγησαν στον εκφυλισμό των αρχών αυτού, δεν αναίρεσαν όμως τα οράματά μας για αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ανανέωση και Εθνική αναγέννηση.
Είναι επιτακτική η ανάγκη για υπέρβαση της κατεστημένης αυτής συμπεριφοράς του Γ.Καρατζαφέρη και η συνέχεια της ρήξης με την παλαιοκομματική νοοτροπία μέχρι την ανατροπή της.

Σπύρος Σταματόπουλος
Σχης (ΠΖ) ε.α.
Πρώην Γραμματέας Οργανωτικού - Γραμματέας ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης - Εκλεγμένο Μέλος Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.
www.sstamatopoulos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΨΗ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΡΘΟΤΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ , ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο κυριος , Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΌΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ.