28/4/11

Η Φαύλη πράσινη Χούντα εξακολουθεί να διογκώνει το «πράσινο» κράτος

|Ο δήθεν δραστικός περιορισμός του «σπάταλου και διεφθαρμένου κράτους» είναι κεντρικό επικοινωνιακό επιχείρημα του λάθρο- πρωθυπουργού. Η πράσινη Χούντα μάλιστα ανέθεσε σε ειδικά πράσινα λαμόγια την εκπόνηση «ειδικής μελέτης», έναντι 30 εκατ. ευρώ, για την καταγραφή 23.000 φορέων του Δημοσίου, ώστε να καταργηθούν και να συγχωνευτούν εκείνοι των οποίων η λειτουργία είτε δεν είναι απαραίτητη είτε δεν είναι ορθολογική . Στο πλαίσιο αυτό ψηφίστηκε και ο νόμος του υπουργείου Εσωτερικών «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».
Στο μεταξύ δημιούργησαν 41 νέους «φορείς», 386 νέες γενικές διευθύνσεις, 701 νέα συμβούλια, 1326 νέες αμειβόμενες επιτροπές και 8000 μόνιμες θέσεις για τον πράσινο στρατό.
Σπ.Χ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
Χθες 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε η απελευθέρωση των εδαφών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ". Επίσης οι ρωσικές μονάδες έθεσαν υπό τον πλήρη έλεγχο τους τον οικισμό Βερχνιαγια Πισάρεβκα , στην περιοχή του Χάρκοβο, και τον οικισμό Μπούκοβο , στην περιοχή Ζαπορόζιε. Στις συνεχιζόμενες μάχες για την Κωνσταντίνοβκα οι ρώσοι χρησιμοποιούν το νέο ρωσικό βαρύ Ντρόουν «Hexa Crane». Στο Ποκρόβσκ καταστράφηκαν δυο ουκρανικά μάχης πεζικού BMP-2 και ενα άρμα μάχης Άμπραμς που προσπάθησαν να επιτεθούν αιφνιδιαστικά.Ενώ το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο λέει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την πρώτη γραμμή και ότι τώρα δεν υπάρχει προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων, οι ουκρανικές πηγές στα διαδίκτυο υπολογίζουν ότι οι Ρώσοι κατέλαβν τον Μάρτιο περίπου 160 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Οι ρώσοι μπλόγκερ ανέφεραν 229 τετραγωνικά χιλιόμετρα απελευθερωμένου εδάφους