30/7/12

φορολογικός έλεγχος και τρωκτικά

Ξέρουν ότι έχει ψωμί η υπόθεση φορολογικός έλεγχος τα τρωκτικά και φροντίζουν να είναι και δημόσιοι ελεγκτές, και… ιδιώτες …ελεγκτές.
Πηγή http://amazonioscorfu.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3607.html 

Οι αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» και το οποίο αναφέρει πως πρόκειται ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες, φέρνει και ταχύτατες εξελίξεις στις μπίζνες των λαμογιών αφού θα μεταφερθεί ο έλεγχος των φορολογικών πλέον ,σε ιδιώτες ελεγκτές.
Μετά τον μέχρι πρότινος Γενικό Διευθυντή Φορολογικού Τμήματος της KPMG νυν υφυπουργό Μαυραγανη, που είχε ως πελάτες εταιρίες που χρωστούν φόρους και ΦΠΑ στο δημόσιο και η δουλειά του ήταν να τους ενημερώνει πώς να τους γλυτώσουν, η να καθυστερήσουν επ΄αόριστον , διότι πρόκειται για καναλάρχες, εταιρίες εισηγμένες στο Χ.Α καθώς και άλλα εκλεκτά μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής που χρωστούν …παπάδες, πάμε να δούμε νέα πρόσωπα και διαπλοκές. Διευθυντής του υφυπουργού είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος. Πρώην γενικός διευθυντής ελέγχων, σύμβουλος του Ρεγκούσα (τον θυμάστε ε;) και συνιδιοκτήτης μέχρι πρότινος (5-7-2012) στην "Γιαννόπουλος Χρήστος &Υιοί Ο.Ε" EUROCOM ACCOUNTANTS ".«Η "Γιαννόπουλος Χρήστος & Υιοί Ο.Ε" EUROCOM ACCOUNTANTS " με υπεύθυνο τον Χρήστο Γιαννόπουλο τ. Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, είναι μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών, φορολογικών και λοιπών υπηρεσιών , με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, και κυρίως αποτελεσματικότητα. Οργανώνει, ελέγχει και εποπτεύει με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστοσύνη την διαχείριση , το λογιστήριο και τις οικονομικές υπηρεσίες μιας εταιρίας».
Κριτσέλης Γιώργος. Σύμβουλος του Μαυραγάνη. Διευθυντής στην Κ.Α. ΔΟΥ Αθηνών. Ήταν σύμβουλος και στον Ρεγκούζα. Χρήστος και Γιώργος μαζί στον Ρεγκούζα, μαζί και στον Μαυραγάνη. Κύριε Κριτσέλη ο υιός σας εργάζεται στην KPMG; Κύριε Μαυραγάνη πρώην διευθυντικό στέλεχος της KPMG μήπως γνωρίζετε εσείς αν εργάζεται ο υιός στην KPMG; Εργάζονται και άλλα τέκνα ανώτατων εφοριακών στην KPMG κύριε Υφυπουργέ;
Νανόπουλος Αντώνης. Γενικός διευθυντής ελέγχων. Ο Υιός διατηρεί γραφείο στο Γέρακα κύριε Μαυραγάνη;

Υ.Γ. Να προσθέσουμε κι' εμείς ένα Video από ομιλία του κ. Χρήστου Γιαννόπουλου στις 24/09/2011, που αρχίζει.... αποδίδοντας τα εύσημα(!) στον προλαλήσαντα και νυν υφυπουργό Οικονομικών με την φράση, "....όταν μιλάει ο κ. Μαυραγάνης δεν αφήνει και περιθώρια να συμπληρώσει κάποιος άλλος, τα καλύπτει όλα...." http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=230

Δεν υπάρχουν σχόλια: