20/7/12

Γιατί χαίρεται ο Κόσμος;

Άνοιξε το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Το ΚΚΕ ΑΕ, έριξε λευκή πετσέτα αφού  οι δυνάμεις των ΜΑΤ με τη χρήση βίας  απομάκρυναν την κόκκινη φρουρά από την πύλη του εργοστασίου και οι εργαζόμενοι προσέρχονται από το πρωί στην εργασία τους, καθώς το εργοστάσιο άνοιξε, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας. Ικανοποίηση επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου.  Μετά την επέμβαση των ΜΑΤστο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200 άτομα που διαμαρτύρονται  με αποτέλεσμα οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα της λεωφόρου Αθηνών μπροστά στην πύλη του εργοστασίου να είναι αποκλεισμένα και έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων τόσο στη λεωφόρο Αθηνών, όσο και στη λεωφόρο Σχιστού, ενώ εξαιτίας αυτού του προβλήματος έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και στη λεωφόρο Κηφισού καθώς είναι χιλιάδες οι οδηγοί που αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές κυρίως μέσω της Αττικής οδού. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ  καταγγέλει  τον αυταρχισμό ζητώντας την άμεση απόσυρση των ΜΑΤ.Στο πλευρό των απεργών τάσσεται και  η Χρυσή Αυγή. 
Το ερώτημα είναι, τι λένε στου Στασινόπουλου και στου Αγγελόπουλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...