25/7/12

Απάντηση σε έναν ροζ μπράβο που παριστάνει αδιάφορα τον malaka

Αγαπητό ροζ κάθαρμα , δείχνεις εμμονή στη θεωρία ότι «έχει κολλήσει το μυαλό μου».
Μου έγραψες: « Σου έχουν γίνει εμμονή οι θεωρίες συνομωσίας με τους εβραίους. Δεν οδηγούν πουθενά. Και δίκιο να έχεις κάπου το χάνεις».
Απαντώ. Το μυαλό μου δουλεύει μια χαρά.
Έχω, έχεις, έχουμε το δικαίωμα, στη διαφάνεια και στην πληροφόρηση. Που βλέπεις την «εμμονή»;
Δεν πρέπει να ξέρει ο λαός που τον ψηφίζει από πού κρατάει η σκούφια του; Κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα; Δεν είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα να ρωτάω και να ξέρω;
Εδώ 140 τεμπέληδες συριζογλωσσολόγοι μας συνιστούν φωνητική γραφή. Και όταν εγώ ζητάω διευκρινήσεις με βάση τη φωνητική ορθογραφία, Τζίπρας ή Τσίπρας ,τότε έχω εμμονές;
Και βέβαια ,αν αποδειχθεί «Χάβα να γκίλα» , ο ALEXIS, τότε εσύ και όχι εγώ θα πρέπει να βρεις νέες φαρισαϊκές εξηγήσεις.
ΧΑΤΖΑΡΑΣ-Δελτίο 11

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με λες (ροζ)κάθαρμα; Με γνωρίζεις; Όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη ή έχει κάποια ένσταση σε αυτά που γράφεις είναι malakas και ροζ μπράβος; Εγω έκανα ένα σχόλιο καλοπροαίρετα. Κάθε μέρα σε έβλεπα στο blue sky και σχεδόν σε όλα συμφωνούσα (και στις απόψεις σου για τον σιωνισμό και τους εβραίους). Ούτε είπα πως δε δουλεύει το μυαλό σου. Αναφέρθηκα με το όρο εμμονή στο ψείρισμα που κάνεις στα επώνυμα.

Θανάσης

Ανώνυμος είπε...

Και εννοείται πως είμαι κατά της φωνητικής γραφής των "γλωσσλόγων".

θανάσης

Ανώνυμος είπε...

Οταν καποιος διαφωνει μαζι σου, δεν σημαινει οτι ειναι εχθρος σου, ανθελληνας κτλ. που φαντασιωνεσαι. Αν εχεις επιχειρηματα ποιοι πολιτικοι ειναι εβραικης καταγωγης, αποδειξε το. Μασημενες κουβεντες δεν οδηγουν πουθενα.