9/7/12

Αγάπα τον Εβραίο σου ως εαυτόν.

Πάρτε ρε, έναν NIKE Ελβετό Καθολικό

Αμάν πια. Φτάνει. Λησάξανε οι θαυμαστές του ελβετού Ρότζερ, μόλις ο εβραίος «βασιλιάς», κατέκτησε το 7ο Γουίμπλεντον και το 17ο Γκραν Σλαμ, ανεβαίνοντας ξανά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!
Ο βιομήχανος Όσκαρ Φέντερερ, που έφυγε από την Τσεχοσλοβακία το 1939 και πήγε στην Αμερική, ήταν Εβραίος. Ο Ρότζερ ομως, επισήμως, είναι καθολικός. (με περιτομή;).
Εβραίοι ήσαν και όλοι οι Φέντερερ, που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ από την Ευρώπη, τον 18ο και 19ο αιώνα.(25 από τη Γερμανία, 7 από τη Βοημία, 7 από την Ελβετία, 4 από την Ιταλία, τρείς από τη Γαλλία, και 2 από τη Βάδη-Νυρεμβέργη).
Ο «καθολικός» πατέρας του Ρότζερ, πήγε για δουλειές στη Νότια Αφρική, όπου παντρεύτηκε μια ιουδαία, που γέννησε τον Ρότζερ ,που είναι «Ελβετός καθολικός», που παντρεύτηκε μια εβραία «Miroslava»,που φορούσε με περηφάνεια το άστρο του Δαβίδ στο Γουίμπλεντον, η οποία γεννήθηκε μεν στη Σλοβακία, αλλά μεγάλωσε στην Ελβετία ,όπου ο πατέρας της σαν «Χρυσοχοίδης», άνοιξε ένα απολύτως Εβραϊκό μαγαζί. Χρυσοχοείο.
Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, ο φιλανθρωπικός οργανισμός κατά της φτώχειας «Oxfam», πήρε 158.000 δολάρια από το στοίχημα που είχε παίξει το 2003 ένας ιουδαίος φιλάνθρωπος Βρετανός –στην πρώτη κατάκτηση του Γουίμπλεντον από τον Φέντερερ- ποντάροντας 2.000 δολάρια με απόδοση 66/1 πως ο "Ελβετός" μέχρι το 2019 θα φτάσει στα επτά τρόπαια στο Λονδίνο.
(Προσέξτε την απόδοση.66)!. 
Επομένως αγάπα τον Εβραίο σου ως εαυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...