26/1/13

Ο Αξελ Γιαχούντ στα κεντρικά

«Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε εμεις οι ίδιοι».

Β.Ι.ΛΕΝΙΝ

Το έσκασε το παραμύθι ο αριστερός Γιαχούντης. «Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε»*.

Ο αριστερός Αξελ Γιαχούντ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε καν, «στόχος μας , η μετατροπή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε μια πραγματική Κεντρική Τράπεζα», που λέει ο αστός καπιταλιστής και εκατομμυριούχος Μπερλουσκόνι. Για να πει κάτι, «ζήτησε να αλλάξει στρατηγική η ΕΚΤ για να γίνει βιώσιμο το ευρώ».

Για το κομματικό του ακροατήριο είπε και κάτι ανοησίες για «κοινωνική συνοχή»,και για ευρω-ελεημοσύνη αποκλειστικά για τους μαύρους τους Έλληνες, (όπως θα έλεγε και ο σύντροφος μητροπολίτης Παβλάκας), επειδή, «το κόστος διάσωσης του λαού και της χώρας, είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της διάλυσης του ευρώ ή εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη, που θα ήταν ανυπολόγιστο».

Έτσι επιβεβαιώνεται και πάλι η λενινιστική θέση. «Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξουμε την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγούμε εμεις οι ίδιοι».

*Η συνέντευξη Τζιπρα στο γραφείο Τύπου στη Νέα Υόρκη, όπως τη μετέδωσε το ΑΠΕ

1 σχόλιο:

Yannis54 είπε...

Πηγη, παρακαλώ ;

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...