29/4/13

Κοσέρ Δημοσκόπηση Εισαγελάτου

Φέξε μου και γλίστρησα

  Τώρα που φάνηκε το «ξέφωτο», ο Αντουάν πήρε τα πάνω του και δήλωσε ότι η κυβέρνηση «βγήκε πιο ενισχυμένη από τη ψηφοφορία στη βουλή διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για προβλήματα».
Η Alco, που ρώτησε το εκλογικό σώμα βρήκε ότι το 29% πιστεύει ότι η τρικολόρε κυβέρνηση κινείται στη σωστή κατεύθυνση για έξοδο από την κρίση. Μέχρι φυσικά να βγουν στο φόρο τα μαύρα «Μακεδονικά» εμβάσματα της Ζήμενς του 1993.
 Πάντως η Alco με το Newsit, είπαν μεν «μπράβο 35%» του Αντουάν, αλλά του δίνουν από 20,5% «καθαρά», μέχρι 23,3% «μικτά». Με κάτι «λογιστικά λάθη» ,μπορεί να παίζει από 19,8%, μέχρι 23,5%.
Μαζί με τον συνταγματολόγο και τον Κυρ Φώτη, ο «λαοφιλής» θα έπρεπε να μαζεύει 35%, αλλά του δίνουν 29%, και αυτό με «καπέλο» 4%, γιατί δεν τους έβγαινε το μέτρημα.
Η έκπληξη, είναι «συνταγματολόγος ντε Σρεκ», που πουλάει ασπίδα προστασίας έναντι των απολύσεων και υπόσχεται δεξιά και αριστερά προσλήψεις με οροφή τα 490 ευρώ. Του δίνουν 5,5% που γίνεται 6,3% επί των εγκύρων, ενώ ο υιός του αυτόχειρα , ο Λουέρντι και το Κοσέρ κόμμα «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», λαμβάνουν 2,4%.
Τώρα θα μου πείτε τι είδους αυστραλοπίθηκοι περιμένουν πως και πώς να ψηφίσουν το Λουέρντι, τον Μωύσιαλο , τον Θεοχάρη και τον Σαραγκούση θα σας γελάσω. Έχουν πάντως ρεύμα. Ίσαμε 250.000 τους μετράνε.

Ο συνταγματολόγος και ο υιός του αυτόχειρα μαζί, λαμβάνουν (θεωρητικά)κάπου 8,7%.Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ. Πολυδιασπασμένο Δυνατό. Το «ΣΧΕΔΙΟ Β» του Κοσέρ Αλαβάν παίρνει και αυτό 1,7%, χωρίς να λένε οι δημοσκόποι πόσο μετράνε τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ο Αξελ που δεν τραβάει για «ΑνδρέαςΒ» βολοδέρνει σε θολά νερά από 19-23%. Ο Μπλάκ Λέιμπελ ακολουθεί σταθερά πτωτική πορεία και το «παλεύει» ανάμεσα στο 5 και 6%, αναλόγως με τι που παρκάρει το κότερο, και τη βαφή μαλλιών.
Η ΔΗΜΑΡ κινείται πάνω από το 3% και η ΚΚΕ ΕΠΕ μεταξύ 4και 5%.
Η Χρυσή Αυγή στα γνωστά από προηγούμενες δημοσκοπήσεις. 9,5-11%, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τις προάλλες, τους έδινε με αναγωγή 13%. Φαίνεται πως εκεί γύρω είναι το «ταβάνι», του Μιχαλολιάκου.
  ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ θέλει το 5,2%, ΛΕΥΚΟ διαλέγει το 3,9% και ενσυνείδητη ΑΠΟΧΗ θα κάνει το 8,1%. Η «αντιπολίτευσις» , μαζί με τον Λουέρντι είναι 62%.
Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...