13/5/13

Εξι αυτοκτονίες το Σαββατοκύριακο

-Το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του από τους γονείς του στην Καρδίτσα ένας 30χρονος.
-Στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής στα Χάνια Πηλίου, στην θέση Αλυκόπετρα, ένας 37χρονος εργάτης, κάτοικος Νέας Ιωνίας Βόλου και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αυτοκτόνησε πέφτοντας με το Ι.Χ. του στον γκρεμό.
-Στη Χαλέπα Χανίων, ένας 50χρονος, μετά τον καυγά που είχε με την αδελφή του, πήγε στο σπίτι του, έβαλε φωτιά με τη χρήση εύφλεκτου υλικού και αυτοκτόνησε.
-Κρεμασμένη σε ελιά στην Κυπαρισσία βρέθηκε στις 7:30 π.μ. γυναίκα αγνώστων στοιχείων η ηλικία της οποίας υπολογίζεται από την αστυνομία «γύρω στα 40». -Στο χωριό Μύλοι της Ηγουμενίτσας βρέθηκε χθες το βράδυ κρεμασμένος ένας 22χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εργαζόταν στο χωριό ως ελαιοχρωματιστής. Μόλις πριν από δύο ημέρες, στην γέφυρα της Εγνατίας στο Βασιλικό Ηγουμενίτσας και ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που βρέθηκε κρεμασμένος ο 22χρονος, είχε εντοπιστεί κρεμασμένος 90χρονος Έλληνας από την Πάτρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε
Δεν ανησυχώ τόσο για τις αυτοκτονίες όσο του ότι σε όλες τις περιπτώσεις ο αυτόχειρας δέν πήρε τουλάχιστον μαζί του έναν απο τους 15000 εκεινους
που τον έφεραν στην κατάσταση αυτή.
Εκ της αλλοδαπής

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...