26/5/13

Έφαγε πόρτα ο Αντωνάκης από το Λευκό Οίκο

Ο Αντ΄ αυτού Αβραάμ-oglou
σαν juif errant στο Kosher συνέδριο

Παρά τη μεσολάβηση της American Jewish Committee ο Αντωνάκης δεν πάει στα «Κεντρικά» διότι οι ΗΠΑ κρατούν αποστάσεις.

Ρεπορτάζ από το www.kalami.net

Μετά την ''κλωτσιά'' από Λευκό Οίκο σε Σαμαρά, η σειρά Αβραμόπουλου: ''Απασχολημένος'' ο Τζον Κέρρυ, δεν μπορεί να τον δεχτεί στην Ουάσιγκτον. Παρά τις μεγάλες κι επίμονες προσπάθειες του ΥΠ.ΕΞ., γιά να συνδυαζόταν συνάντηση των δύο υπουργών, με αφορμή την παρουσία Αβραμόπουλου στο Συνέδριο της ΑμερικανοΕβραϊκής Οργάνωσης American Jewish Committee (2-4 Ιουνίου).

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας του διαλυμένου, ανίκανου και γελοίου υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, ομιλούν τώρα για... «αναθέρμανση σχέσεων», με αναμενόμενη επίσκεψη του Τζον Κέρρυ στην Αθήνα, μέσα στο καλοκαίρι, που θα... ''κομίζει'' και... ''πρόσκληση Ομπάμα'' στον Σαμαρά.

Σημ.: Ο ''μεγάλος'' BennyZelos, που βρέθηκε πρόσφατα στην Ουάσιγκτον για οικογενειακό λόγο, προσπάθησε να έχει επαφές με Αμερικανούς πολιτικούς και αξιωματούχους, με Λαγκάρντ κ.ά., γιά «να πουλήσει μούρη» στην Ελλάδα.
Η απάντηση όλων ένα σκέτο ΟΧΙ.

Σχετικά με το Συνέδριο του American Jewish Committee (Ουάσιγκτον) και τον Α. Σαμαρά: Aπο το επίσημο πρόγραμμα του Συνέδριου έχει αφαιρεθεί (από την 17η Μαΐου 2013) το όνομα του πρωθυπουργού κι έχει αντικατασταθεί με αυτό του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβρααμόπουλου (ομιλία, 3 Ιουνίου). Μάλιστα ο υπουργός, δεν θα είναι στο ''φόρουμ'' των άλλων τριών υπουργών Εξωτερικών, αλλά στην κατηγορία ''παγκόσμιοι ηγέτες'', εκεί που ήταν πριν το όνομα του Α. Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...