25/5/13

Λαική Πολιτοφυλακή στη Βενεζουέλα

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, δεν κάνει τα λάθη του Αλλιέντε. Έδωσε εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας να προχωρήσουν στον εξοπλισμό και την εκπαίδευση μονάδων «Εργατικής Αστυνομίας», που θα αναλάβουν την περιφρούρηση της κάθε γειτονιάς στα αστικά κέντρα.

Με την Λαϊκή (Εργατική) Πολιτοφυλακή ελπίζει να περιορίσει την εγκληματικότητα και να αποκαταστήσει την τάξη στη χώρα, και ταυτόχρονα να αμυνθεί απέναντι στους σχεδιασμούς της Ουάσιγκτων.  

«Θα μας σέβονται περισσότερο όταν στις τάξεις της Εργατικής Αστυνομίας βρίσκονται 300 χιλιάδες, 500 χιλιάδες, ένα εκατομμύριο, δύο εκατομμύρια άνθρωποι με στρατιωτική στολή, οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας τους»,
δήλωσε ο Mαδούρο.

Η αμερικανόφιλη αντιπολίτευση καταδίκασε ήδη την απόφαση του προέδρου Μαδούρο, ως «ανεύθυνη». Έτσι τους είπε η CΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

15 Ιουλίου 1974. Το Colpo-Grosso. Το Πραξικόπημα Cia-Μπονάνου-Γκιζίκη-Ιωαννίδη-Αραπάκη στη Λευκωσία, για να σωθεί η Κύπρος, την οποία παρέδιδαν στους Τούρκους , με την διάλυση της Εθνοφρουράς, ο πράκτορας του ΜΙ6, Μούσκος και το ΑΚΕΛ.

    Η αντίστροφη μέτρηση για την ιουδαϊκή/νατοϊκή λύση στο Κυπριακό  που προέβλεπε και το πραξικόπημα   των  μασόνων και πρακτόρων  Μπονάνου...