2/5/13

Μεγάλη Πέμπτη στην Αθήνα με «άγια Χημικά» και πείνα

Οι πτωχοί που νηστεύουν υποχρεωτικά είναι οι περισσότεροι υπερήλικες με διάφορες ασθένειες, και ενέδωσαν στον γαστριμαργικό πειρασμό, υπέκυψαν, και πήγαν να πάρουν ρατσιστικό φαγάκι. Με το θείο και δημοκρατικό δόγμα , «αν δεν πάρει ο ξένος δεν θα πάρει και ο Έλληνας», οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, κατόρθωσαν με την βοήθεια του αντιρατσιστικού Θεού , να τους τιθασεύουν ρίχνοντας χημικά εναντίων των χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να παραλάβουν τρόφιμα, ώστε να επικρατήσει το πνεύμα επί της ύλης. Διότι ακόμη κρεμμύδι κα ψωμί ἤ και λίγο τυράκι να έχει ο ενσυνείδητος δημοκρατικός πολίτης , ευχαριστεί τον Αλλάχ .
Άμα ὁ Αλλλαχ τα βλογήσει , είναι σαν να τρώνε παντεσπάνια, χαβιάρια, και αστακομακαρονάδες .

Οι ρατσιστές που περίμεναν την βοήθεια μίσους και τους οποίους ψέκασαν με χημικά οι δυνάμεις του Αλλλάχ
Αυτὴ ἡ Μεγάλη Ἑβδομάδα έγινε σημαντικός σταθμὸς στη ζωή του Συνταγματικού Τόξου. Έκαναν άγιες σκέψεις, και έλαβαν ηρωικές αποφάσεις. Άγιασε η ψυχή τους. «Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης η δημοκρατικά συντεταγμένη πολιτεία», άπλωσε γι άλλη μια φορά την πραμάτεια της. Νταηλίκι, χρήση χημικών, και βία. Η αστυνομία πήρε τα κλειδιά του φορτηγού. Γλύτωσαν τα λάστιχα. Η «ευνομία» επιβλήθηκε με την σύλληψη ενός οδηγού που πήγαινε στη δουλειά του και με την αφαίρεση των κλειδιών. Αν βοηθάς τον φτωχό έλληνα αυτό είναι μίσος, και αν δεν ταΐζεις λαθραίους τότε κάνεις «συσσίτια μίσους».

Ο λαθροδήμαρχος είπε ότι η διανομή τροφίμων προκαλεί « κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττει βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης».

Η Δημοκρατικά Συνταταγμένη Πολιτεία, απαγορεύσε μια διανομή τροφίμων, επειδή η ελεημοσύνη είναι τέτοια μόνο αν δεν είναι «ξενόφοβη». Ωστόσο τα μαντάτα από τις δημοσκοπήσεις στη Β΄Αθηνών πάντα είναι το «βαρόμετρο» των πολιτικών εξελίξεων και το πεδίο όπου κρίνεται το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι «Δημοκρατικού πολίτες» είναι στα ΕΙΔΗ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.

  Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ «αιμορραγούν» ασταμάτητα, σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει από 15,9%-16,5% έναντι 31,43% που είχε λάβει, ενώ η Νέα Δημοκρατία 17, 2- 17,8% από το 26,22% στις τελευταίες εκλογές. Αντίθετα η Χρυσή Αυγή σχεδόν διπλασιάζει το πραγματικό ποσοστό της σε 11,5%, από 6,3% και παίρνει ψήφους και από τη ΝΔ (7%) και από τον… ΣΥΡΙΖΑ (7,6%)! Με αναγωγή η Χρυσή Αυγή, βρίσκεται κοντά στο 15% στη Β΄Αθηνών.Οπότε η νίκη Καμίνη, Δένδια και Συνταγματικού Τόξου, μάλλον
ψιλο-Πύρρεια μου φαίνεται.   
Κοντά στο 3% ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, και ανύπαρκτοι είναι οι «Κοσέρ σχηματισμοί» Λοβέρδου και Αλαβάνου.

Ενοψει πεσαχ και περιτομης εγκεφαλικης καψας,
  Ο ντημος λαθραιων κατεσχεσεν σημερον ελληνικον συσσιτιον για αθεμιτον ανταγωνισμον προς τα εισαγομενα λαθραια. Ο ντημος λαθραιων δεν θα επιτρεψει τον αθεμιτο ανταγωνισμο και θα επιβαλλει την προοδο με την πολυφυλετικη λαθρα επαιτια. Ολοι ισοι ολοι με κουπονι επαιτιας στην ζωη στο ελλαντα δημος λαθραιων εγγυησις προοδου ,σιγουρια προκοπης των ελληνων χωρις διαβατηριο και ματοτσινορα με την ψυχικη και σωματικη χορηγια:
-Κινησις απελασατε τον μαγειρα και την ζελατινα του ψωμιου
-Μκο μπιμπιμπο Το φραπογαλον του εντερικως ευερεθιστου αφγανου
-Κιβωτος του συσκευασμενου εισαγομενου Πρασσορυζου
-Μκο Η καραβανα του αραπικου φυστικιου
-Γιατροι του Βωλου με βουλγαρικο πτυχιο λαδοκολλας
-Χασαπηδες χωρις συνορα και πτυχιο μαγειρικης
-Ενωμενες απεναντι στον μονοφυλετικον κομμουνισμο και την καπιταλιστικη πορδη -Απελευθερωτικον αντικρεατοφαγικον αντιμιλιταριστικον κινημα ομοφυλοφυλων κατσαριδων αθηναικης κουζινας
-Κινησις στοπ στον ρατσισμο το χεσιμο το κατουρημα και την αναπνοη ,πρασινον στον ταξισμο και την επαιτια χωρις συνορα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λες καλά Χατζάρα. Πώς απαγορεύεις το χέσιμο και το κατούρημα στας ρύμας και τας οδούς, που είναι πλέον δημοκρατικά κατακτημένο, αναφαίρετο δικαίωμα των προστατευομένων του συνταγματικού τόξου;
Ειδικά το χέσιμο, ευνοεί τεχνικά τους ταξικούς αδελφούς μας, τους φέροντας κελεμπία.
Γ.Σ.

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...


ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σ'αυτή τη χώρα πλέον έχει χαθεί ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥ και ΗΘΙΚΗΣ!
Η.... "δημοκρατία" της "αριστερας" θολοκουλτούρας,της ισοπεδωτικής "ισότητας", της αθεϊας και του εθνομιδενισμού σε όλο της το μεγαλείο!
Η χώρα στην οποία εκλεγμένοι άρχοντες ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ το ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ του Ελαδικού χώρου με τα ανύπαρκτα "δικαιώματα" που αποδίδουν και επιβάλλουν με το "έτσι θέλω" στις ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ την Ελλάδα!
Συγχαρητήρια σε όλους τους "προοδευτικούς" που ψήφισαν ΚΑΜΙΝΗ (και μπουτάρη στη Θεσασλονικη....), ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!

Ο Πούτιν εξήγησε στους Στρατηγούς την επιλογή του οικονομολόγου Αντρέϊ Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους διοικητές των στρατευμάτων και τους διοικητές στρατιωτικών περιοχών, κ...