22/5/13

Η παραοικονομία και ο μίστερ του Συριζα

Μια ετεροχρονισμένη μελέτη ενός νεοναζιστικού βρετανικού φορέα, με στοιχεία του 2009 υπολόγισε την έκταση της παραοικονομίας στην Ελλάδα στο 27,5% του ΑΕΠ και υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο χάνονταν 19 δις ευρώ φόροι.

Οι λωποδύτες υπολόγισαν ότι μέσα σε 17 χρόνια θα μπορούσε να σβηστεί το ελληνικό δημόσιο χρέος «εάν οι πολιτικοί καταπολεμούσαν την φοροδιαφυγή».

Aλλά σε αυτή την φοροδιαφυγή πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο μίστερ Δραγατσάκης ο οποίος έδωσε 6οοο ευρώ, από αυτά που του δίνει ο ελληνικός λαός στην μαφία και επομένως στην παραοικονομία.

Μπορεί σαν αποτυχημένος πατέρας να το θέλησε να βοηθήσει την κόρη του.
Αλλά δεν μπορεί να το κάνει με κρατικά χρήματα, και ηθικά ενας πελάτης της παραοικονομίας δεν μπορεί ούτε να είναι καν βουλευτής.
Γκέγκε;
Που θα έλεγε και ένας λιάπης.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

O οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ίδρυσε μια εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις (ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΒΕΛΟΠ Α.Ε.) η οποία σήμερα χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εφορία! (η αδειά της ανακλήθηκε το 1995)!!!
O κυριος Δραγασακης υποστηριζει οτι αποχωρησε απο την εταιρεια τον Οκτωβριο του 1993.... 1,5 χρονο δηλαδη πριν βαρεσει κανονι.
Αυτο που δεν μας λεει ομως ειναι οτι την κοπανησε αφου ηδη η εταιρεια ειχε συσωρευσει χρεη με αποτελεσμα να φεσωσει την εφορια!!!

ΤΟ ΦΕΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...