ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

22/5/13

Η παραοικονομία και ο μίστερ του Συριζα

Μια ετεροχρονισμένη μελέτη ενός νεοναζιστικού βρετανικού φορέα, με στοιχεία του 2009 υπολόγισε την έκταση της παραοικονομίας στην Ελλάδα στο 27,5% του ΑΕΠ και υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο χάνονταν 19 δις ευρώ φόροι.

Οι λωποδύτες υπολόγισαν ότι μέσα σε 17 χρόνια θα μπορούσε να σβηστεί το ελληνικό δημόσιο χρέος «εάν οι πολιτικοί καταπολεμούσαν την φοροδιαφυγή».

Aλλά σε αυτή την φοροδιαφυγή πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο μίστερ Δραγατσάκης ο οποίος έδωσε 6οοο ευρώ, από αυτά που του δίνει ο ελληνικός λαός στην μαφία και επομένως στην παραοικονομία.

Μπορεί σαν αποτυχημένος πατέρας να το θέλησε να βοηθήσει την κόρη του.
Αλλά δεν μπορεί να το κάνει με κρατικά χρήματα, και ηθικά ενας πελάτης της παραοικονομίας δεν μπορεί ούτε να είναι καν βουλευτής.
Γκέγκε;
Που θα έλεγε και ένας λιάπης.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

O οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ίδρυσε μια εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις (ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΒΕΛΟΠ Α.Ε.) η οποία σήμερα χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εφορία! (η αδειά της ανακλήθηκε το 1995)!!!
O κυριος Δραγασακης υποστηριζει οτι αποχωρησε απο την εταιρεια τον Οκτωβριο του 1993.... 1,5 χρονο δηλαδη πριν βαρεσει κανονι.
Αυτο που δεν μας λεει ομως ειναι οτι την κοπανησε αφου ηδη η εταιρεια ειχε συσωρευσει χρεη με αποτελεσμα να φεσωσει την εφορια!!!

ΤΟ ΦΕΣΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η αποκαατάσταση από τον Στάλιν του Πατριαρχείου της Μόσχας μετά από 26 χρόνια τροτσκιστικού διωγμού

H Συνάντηση του Στάλιν με τους ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας. Στις 4 Σεπτεμβρίου 1943, ο Στάλιν εξέφρασε την επιθυμία να συναν...