29/5/13

ΕβραιοΠατσοκ και Εβραιογομαρ

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του «συνταγματικού τόξου» , του Κυρ Φώτη, του Αξελ, και του συνταγματολόγου ντε Σρεκ απέκτησαν ονοματεπώνυμο

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder), εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος.

«Οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου».

Τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λόντερ απηύθυνε έκκληση στο ελληνικό κοινοβούλιο να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Το «συνταγματικό τόξο» είναι απαίτηση και εφεύρημα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου που απαιτεί από τις ηγεσίες των ελληνικών κομμάτων να ενώσουν όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις κατά των εχθρών της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθεί η βύθιση της κοινωνίας στα σκοτάδια του ρατσιστικού μίσους και του αντισημιτισμού και να εφαρμόσουν όλους τους ευρωπαϊκούς νόμους σ' αυτόν τον τομέα. Ιδού ο εβραιοπατριωτισμός του Πατσόκ και η προστάτες και χορηγοί της Ρεπούση.

Οι «δημοκρατικές δυνάμεις», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο» είναι τα εβραιόπαιδα.
Τελεία και παύλα.

2 σχόλια:

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Απειλή για τη... "Δημοκρατία συνολικά" αποτελούν τα "περιούσια" παράσιτα των τοκογλύφων-εμπορων του χρήματος.
Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ..

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΑ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.