22/5/13

His master voice

Συνταγματολόγος Ντε Σρεκ: «Η κατάθεση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου συνιστά διεθνή υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας»*.

*To είπε και ο Αχασβήρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ελληνικη και γενικως η δημοκρατια στην δυση ειναι μια λεπρα θανατερη που κολλησε στο σωμα του ανθρωπου και τον γεμισε νευρωσεις και αλλοτριωση.

πρωτα κατεστρεψε τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο και επειτα καταστρεφει και τον δυτικο πολιτισμο.

δεν μας εκφραζει δεν μας αρεσει γιατι διαφωνουμε υπαρξιακα με τις τρελλες επιλογες της.

αρνουμεθα να συμμετασχομε στην δικη της πολυφυλετικη κοινωνια.δεν μας εκφραζει ουτε η δημοκρατια ουτε ο δυτικος πολιτισμος και τροπος ζωης,ουτε η δυτικη πλευρα της διεθνους κοινοτητας και οι νευρωσικες αξιες της.

οι δε ψυχοιδεοαναγκαστικες υποχρεωσεις αυτης,της ελληνικης δημοκρατιας ουδε μας αφορουν ουδε μας βρισκουν συμφωνους ουδε και μας εκφραζουν.

για να απαλλαγουμε απο αυτες τις καταπιεστικες της νομικες υποχρεωσεις που ειναι μονον δικες της και των υποτακτικων της,ας απαλλαγουμε απο την λεπρα της δυτικης ελληνικης δημοκρατιας που κολλα στο κορμι μας σαν καταπιεστικος πατερναλιστης ,σαν μητρια που διαταζει,που αναλαμβανει μονη της υποχρεωσεις που δεν μας αφορουν και της ξεσπα με μανια διεστραμμενου βιτσιοζου στο αγουρο κορμακι μας.