17/6/13

Ζητείται Παπαδήμος

Οι «τρείς» θα τα πουν σήμερα για «να σπάσουν αυγά» και να θυσιαστούν για την «πατρίδα», αφου πρέπει να βρουν 2.000 απολύσεις, που είναι εντολή της Τρόικα, αλλιώς δεν βλέπουν «τη δόση».
Βασικά οι «έσωθεν» και οι «έξωθεν» ψάχνουν άλλο πρωθυπουργό με τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών.Εξωκοινοβουλευτικό καιΤεχνοκράτη.

Εφεδρικά, υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ για συμβιβασμό και εκτόνωση με «προσωρινή αναστολή», εφόσον πει το ΟΚ η τρόικα , ενώ οι αντιμνημονιακοί έχουν την «τροπολογία ΚΚΕ», που όμως δύσκολα θα περάσει.
Πάντως στις 06:00 το πρωί, εμφανίστηκε στην ψηφιακή τηλεόραση το πρώτο σήμα της... ΝΕΡΙΤ. Το απόγευμα μπορεί να δείξει "διάγγελμα Σαμαρά".
Το σενάριο των πρόωρων εκλογών στις 21η Ιουλίου, που είναι "μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται", παίζει ως εφεδρική επιλογή, αν όλα τα άλλα σενάρια αποτύχουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην πέφτεις στη λούμπα εκλογές δεν θέλει η Κομαντατούρα και οι κότες και οι κοκότες θα υπακούσουν.
Εντωμεταξύ θάφτηκε το φτύσιμο της Γκαζπρόμ

Ανώνυμος είπε...

Από το νομοσχέδιο ιά την ΝΕΡΙΤ :

“Τα ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού της χώρας. Λαμβάνουν υπ’ όψη τις ανάγκες ιδιαίτερων κοινωνικών ομάδων..”

Αυτό σημαίνει :
- Εκπομπές γιά κάθε πιθανή και απίθανη εθνικότητα λάθρο που υπάρχει στη χώρα.
- Τον μουεζίνη να καλεί σε προσευχή απο τις συχνότητες τις ΝΕΡΙΤ.

Μιλάμε γιά το πιό εφιαλτικό σενάριο.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ !ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΡΙ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ!


1080 πλαστοι αραπηδες λαθρο...ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες !!!

Τοση εποικιστικη ξενολαγνεια neo-ελληναραδες απατεωνες σε ποια... τρυπα την βαζετε ;


Σοκ με πλαστά δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών


Σκάνδαλο με πλαστά δελτία διερευνά, σε συνεργασία με τις Αρχές, η ΕΠΟ. Το χθεσινό ΔΣ της Ομοσπονδίας προχώρησε σε ανάκληση 1.080 δελτίων ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (κυρίως Αφρικανών που αποκτούσαν γαλλική υπηκοότητα και λέγεται πως είχαν «νομιμοποιηθεί» από Θεσσαλονικιό δικηγόρο), ενώ αναμένονται απαντήσεις από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας για τη γνησιότητα των εγγράφων με τα οποία εκδόθηκαν. Από αυτά έχει γίνει έλεγχος σε 107 δελτία και 100 αποδείχθηκαν πλαστά, τέσσερα χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και μόλις τρία είναι γνήσια. Εννοείται πως στους 100 ποδοσφαιριστές απαγορεύτηκε το δικαίωμα συμμετοχής σε ελληνικό σωματείο.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8356&subid=2&pubid=129413011

Ανώνυμος είπε...

καντε εκλογες να φτασει τριτο κομμα η χρυση αυγη να σας ξεσκισει. καραγκιοζηδες. ε καραγκιοζηδες, ψυχανωμαλοι. ρημαξατε τη χωρα κσι δεν τρεχει τιποτα για σας, ολα καλα. αει στο διαολο.