2/7/13

Το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ

Επειδή ιστορικώς είναι διαπιστωμένο ότι, ο χαρακτήρας του Έλληνα είναι απρόβλεπτος και επειδή η διεθνής συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξουδετέρωση του Ελληνισμού, του μόνου σοβαρού αναχώματος των επιδιώξεών των, για αυτό και υπάρχει σε αυτούς μέγας φόβος.
 Όλες οι προσπάθειες των διεθνών κακοποιών- τρέμουν- μήπως ξαφνικά ναυαγήσουν, ( όπως και θα γίνει ) και οι Έλληνες τινάξου τα πάντα στον αέρα. Δηλαδή, μήπως καταργήσουμε, όλο το υπάρχον σάπιο και προδοτικό πολιτικό οικοδόμημα και αλλάξουμε άρδην ολόκληρο το επιβληθέν, από τον ολετήρα Σημίτη, οικονομικό μοντέλο.
  Ο Σημίτης για να εξουδετερώσει τον Ελληνισμό και υποδουλώσει την πατρίδα μας στους πάτρωνές του, με πολιτική παραπλάνηση μας αφαίρεσε το κυρίαρχο όπλο οικονομικής πολιτικής δηλαδή, ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, και έφερε το Γερμανό-σιωνιστικό ΕΥΡΩ, πού κατάστρεψε την οικονομία της Χώρας και διέλυσε την κοινωνική συνοχή.
Αυτά, βέβαια είναι πλέον γνωστά, αλλά δυστυχώς όχι σε όλο τον Λαό μας, διότι υπάρχουν και παραπλανημένοι και αφελείς πού ακόμα πιστεύουν σε Σαμαροβενιζελοκούβελους και όλο το κακό συναπάντημα. Αφορμή αυτών πού γράφω είναι και διάφορες ύπουλες και υποβολιμαίες σκέψεις και προτάσεις από διαφόρους ειδήμονες (sic) όπως π.χ. ευρωδραχμή, μικτό νόμισμα, νομισματική ένωση Νότου και διάφορα άλλα.
Το μείζον όμως πρόβλημα είναι για την Πατρίδα μας η επανάκτηση του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ. 
Λέγεται επίσης ότι υπάρχει προσφορά ομογενών ( Σώρρας ) για να καλυφθεί όλο το χρέος με Αμερικανικά ομόλογα διεθνώς έγκυρα και αναγνωρισμένα, και τοιουτοτρόπως η Ελλάς απαλλασσόμενη του βάρους των χρεών, μπορεί να παραμείνει στο ευρώ. Αυτό είναι, νομίζω, η εσχάτη πλάνη χείρον της πρώτης αν και μπορεί να λέγεται με αγαθή διάθεση ( Σώρρας ).
Σημείωση : Ως υπόθεση εργασίας, οι εχθροί του Ελληνισμού προκειμένου να μην φύγουμε από την παγίδα του ευρώ, θα πλήρωναν οι ίδιοι το χρέος μας, προς τον αυτών τους.
Εμείς οι Έλληνες θέλουμε το ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, από Νέα Τράπεζα Ελλάδος, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και όχι των Εβραιο- Σιωνιστών της οικογένειας Ρότσιλντ. Επομένως Νέα Δραχμή με ισοτιμία 1 Δραχ.= 1 Ευρώ. Έξω από την ΟΝΕ και κατάργηση του ΤΟΚΟΥ.
Αυτά τα λίγα και σταράτα για να μην φλυαρούμε ούτε να μιμούμεθα τους οικονομικούς εμπειρογνώμονες !! πού μας έφεραν στην καταστροφή. Αυτά φοβούνται οι δολοφόνοι των Λαών και τρέμουν την απρόβλεπτη Ελληνική αντίδραση. Διότι με εκφοβισμούς και απειλές προσπαθούν να κρατηθούν τα σκιάχτρα. 
Όμως ματαιοπονούν, ακολουθούν και πάλι σισύφεια προσπάθεια. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είμαστε η μεγαλύτερη πνευματική δύναμη. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στηριχθείτε στις δυνάμεις μας.
  Είμαστε μια πλούσια Χώρα πού δυστυχώς το αγνοούμε. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα νικήσουμε και πάλι, νίκη κραταιά, θαρρσείτε η Λευτεριά έρχεται.

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος

Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...