12/7/13

Δεν πληρώνω - δεν πληρώνω

Η κατάρρευση της κυβερνήσεως θα προκληθεί από την αδυναμία αλλά και την άρνηση των πολιτών να ανταποκριθούν στα συνεχή και αυξανόμενα φορολογικά χαράτσια που μας επιβάλει η κυβέρνηση Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Η πλειονότητα των πολιτών που σπεύδουν στις εφορίες απλά φοβούνται. Χρειάζονται μια πολιτική εγγύηση ότι υπάρχει μια διαφορετική «επόμενη ημέρα».

Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι οι πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν να ανατρέψουν τους δωσίλογους, πρέπει να εγγυηθούν στους φορολογούμενους ότι όλα τα χαράτσια της τρόικας θα καταργηθούν, όλες οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα θα διαγραφούν, και ότι όλα τα χρέη προς το δημόσιο που είναι μέχρις 5000 ευρώ, από οποιαδήποτε αιτία θα διαγραφούν.
Μετά από αυτή την πολιτική δήλωση μπορεί κανείς να καλέσει τους πολίτες να κάνουν το αυτονόητο.
Να μη πληρώνουν φόρους στους κατακτητές.

Από τα κόμματα των δημοσκοπήσεων πάντως είτε προηγείται η ΝΔ είτε το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κανένα δεν έχει καλέσει τον λαό να μην πληρώνει φόρους στους τοκογλύφους και την εβραϊκή Κατοχή. Όλοι λένε πληρώστε. Και η ΝΔ και το ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , και η Χρυσή Αυγή που καμαρώνει σαν τρίτο κόμμα και το ΠΑΤΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ (χικ) και η ΚΚΕ λτδ, και η ΓΟΜΑΡ που είναι πια στο τσακ για την είσοδό της στη Βουλή.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέϊ Σοϊγκού ανακοίνωσε οτι οι απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της «αντεπίθεσης», ξεπέρασαν τους 125 χιλιάδες νεκρούς

  «Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της λεγόμενης αντεπίθεσης, ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 125.000 ανθρώπους και 16.000 μονάδες διαφόρων όπλ...