24/7/13

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!


Μαύρο μέτωπο κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς

Ο Σεραφείμ τα έβαλε με την Αμερικανοκρατία και με την Εβραιοκρατία υποστηρίζοντας την Ορθοδοξία. Φυσικό ήταν Εκείνοι ,  να επιστρατεύσουν εναντίον του και τους (πολλούς) ανθρώπους τους στην Ιεραρχία.

Έτσι , βγήκε ο τουρκόφωνος His master voice Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Χρήστος Κουκουρίδης, που είναι και υπόδικος μετά από μηνυτήρια αφορά ενός αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης, και ο οποίος είναι «ειδικός» στην οργάνωση ψευδομαρτύρων, για να επικρίνει την πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιως να αποβληθούν της Εκκλησιαστικής κοινωνίας όσοι βουλευταί ψηφίσουν την κατάργηση της Κυριακής αργίας.

O Μητροπολίτης Πειραιώς απάντησε ότι η πατρότητα της πρότασης ανήκει στον Επίσκοπο Μεδιολάνων Αμβρόσιο που εμπόδισε τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο να εισέλθει στην Εκκλησία και ότι Είναι εξόχως αντιφατικό να υποστηρίζουν την διατήρηση της Κυριακής αργίας Κόμματα με εκκλησιομαχική και αθεϊστική αντίληψη, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ καί το ΚΚΕ, από κοινωνικούς και εργασιακούς λόγους ορμώμενα και ἡ συγκυβέρνηση ΝΔ καί ΠΑΣΟΚ να ποδοπατεί βαναύσως την Ἐντολή «ἕξ ἡμέρας ἐργᾷ καί ποιήσεις πάντα τά ἔργα σου τῃ δέ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου» , αποϊεροποιώντας την ημέρα Κυρίου κατ' εντολή του Εβραϊκού λόμπυ.

O Μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρεται και στην αγωνιώδη φωνή του Εμπορικού κόσμου της χώρας ότι αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβερνήσεως, αποτελεί βόμβα κατά της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, και ουσιαστική εκχώρηση στην αδηφάγο μανία των Καρτέλ των πολυεθνικών αλυσίδων, Εβραϊκών κατά βάση συμφερόντων.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς επισημαίνει ακόμα ότι ήδη ἡ επιστημονική επιτροπή της Βουλής διαπίστωσε την αυτονόητη αντισυνταγματικότητα της «συμβιβαστικής» ρύθμισης και την δικαστική δυνατότητα των πολυεθνικών να «επελάσουν» διά του ΣτΕ.

  Ολόκληρη η δήλωση Σεραφείμ στο..... http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/13055-2013-07-23-21-45-20.html  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσε, ρε Χατζάρα, με το γελοίο!

Τον είδαμε τι Καραγκιόζης είναι:

http://www.youtube.com/watch?v=_bosm3OK_Ps

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...