3/7/13

Το δημόσιο χρέος μετά τη «σωτηρία» έφτασε τα 318 δις.

Για όλα φταίει ο Αντρέας. Το είπε και ο Μάκης ο δεξιός .
Το Χρέος του Αντρέα ήταν 114 δις. Ο Ευρώ-Σημίτης τα έκανε 190, και ο Νωθρός Κωστάκης με τον LSE καθηγητή Αλογοσκούφη, τα πήγε στα 304.

Μετά ήρθε το πράκτωρ Giorgaki, και μας έβαλε στην εντατική της Τραπεζικής Σωτηρίας.

Τρία χρόνια μετά, και μετά από δύο μνημόνια «Εθνικής Σωτηρίας», το ύψος του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης, μετά τα swap, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, στις 31.5.2013 ήταν 317.856.083.972,06 ευρώ.

Και ο πούστης ο Γκίντο, ο ψευδός υπουργός Εξωτερικών του Βερολίνου, είπε στον Συνταγματολόγο ότι, «το ζήτημα της περαιτέρω διαγραφής του ελληνικού χρέους είναι εκτός συζήτησης».

Άντε ρε μη τους κοιτάτε. Ελάτε όλοι μαζί να τους διώξουμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το τελευταιο. "εάτε ολοι μαζι να τους διωξουμε". σπυρο, που ζεις? ζεις στην ελλαδα? ποιος να μαζευτει να διωξει ποιους? εδω εχουν το οπλο των εκλογων και πανε και ψηφιζουν τα ιδια και τα ιδια. τι περιμενεις? δευτερον ολοι εχουν γινει ζομπι. κωλοθροφοι ολοι. η αναπτυξη της ελλαδας ηταν τα τυροπιταδικα και τα γυραδικα. το αποτελεσμα ηταν οι μπακες και οι κωλοι. δηλαδη κωλοθροφειαση. στο μυαλο των πολιτων αυτης της χωρας υπαρχουν, σκατα, τσοντες, μπουτια και φαι.